Zaljubljeni par

Kada želiš biti što sigurnija o tome kakvo ima mišljenje o tebi i koliko mu se sviđaš, najbolje je gledati njegovo ponašanje i govor tijela. Oni će ti reći istinu.

Kada nismo sigurni sviđamo li se nekome ili ne, krenut ćemo tražiti znakove u njegovom ponašanju koji će nam to pomoći otkriti. Nekada se može dogoditi i da krivo protumačimo neka ponašanja. Zato je najbolje držati se ovih psiholoških trikova koji otkrivaju sviđaš li mu se stvarno ili ne, piše Bright Side. Ova su ponašanja prilično točna zato što u velikom broju slučajeva, ne možemo kontrolirati svoje tijelo i neke nas male geste izdaju. Ne mora ti priznati da mu se sviđaš, evo što ga sve otkriva.

1.Stopala su mu usmjerena prema tebi
Kada sjedite, baci oko kako mu stoje noge. Ako mu stopala gledaju prema tebi ili su mu noge prekrižene prema tebi, to je znak da mu se sviđaš. Ako je nogama pak okrenut od tebe, onda mu se baš i ne sviđaš toliko.

2.Ruke mu nisu u džepovima
Ako skriva od tebe ruke i one su mu u džepovima ili ispod stola, to je znak da se ne osjeća baš ugodno u tvom društvu. Zato je dobro ako ruke drži negdje vani gdje ih možeš vidjeti.

3.Dok te sluša, nagne glavu u stranu
Ne mora uvijek i non stop imati tako glavu, ali ako primijetiš ovu naviku da se tu i tamo pojavljuje u njegovom ponašanju dok mu nešto pričaš, znači da je zainteresiran i da te stvarno sluša.

4.Ruke mu se znoje
Može biti i da je vani vruće, ali isto tako može biti i znak da je nervozan. Vidi briše li često ruke u hlače kada je s tobom. To je obično gesta koju ćemo imati kada su nam ruke znojne.

5.Zamuckuje
Ako je netko tko je inače pomalo awkward osoba, onda se ovaj znak ne broji. Ako nije, onda zamuckivanje kada je s tobom može biti znak da je nervozan pokraj tebe, da si mu važna i da te želi impresionirati.

6.Odabere stolac najbliže tebu
Može sjesti preko puta tebe, ali on odabere mjesto pokraj tebe. Trebaš li neki drugi znak da ti želi biti što bliže?

7.Smije se sa zubima
Postoji pristojan osmijeh gdje ćemo se samo lagano nasmijati i onaj pravi od srca gdje ćemo pokazati sve zube. Taj drugi osmijeh pojavljuje se u onim trenucima kada smo stvarno sretni i uvijek je od srca.

8.Gleda te u lice
U oči ili usne ili bilo gdje, ali osjetiš njegov pogled na svom licu.

9.Poliže usnice
Ne kao način da te zavede, već za ovo postoji malo drugačije objašnjenje. Znanost kaže da kada nam se netko sviđa, onda nam usta proizvode više sline. Zato nekada osoba prođe jezikom po usnicama i to se vidi kao znak da mu se sviđaš.

10.Stavlja ruku na grlo
Jedan malo neobičan znak, ali pun značenja. Navodno pokazuje da se netko osjeća ranjivo pokraj tebe i da se boji da ćeš ga krivo shvatiti. Sigurno mu to ne bi bilo bitno da mu se ne sviđaš.

11.Dodiruje te kada god ima priliku
Bilo da je to zagrljaj, da ti makne pramen kose s lica ili da slučajno svojim koljenom dodirne tvoje. Takvi mali dodiri su veliki znak sviđanja.

12.Kada ste s ekipom, direktno će se obraćati tebi
Izdvajat će te na način da će pitati nešto direktno baš tebe, smijati se tvojim šalama, većinu vremena gledati u tebe ili te pitati hoćeš li ići s njim kad ide po nešto.

13.Javlja ti se redovito
Ne prođe dan da ti ne pošalje koju poruku.

14.Crveni se kada je s tobom
Ovo je dobro poznati znak sviđanja i nešto na što ne možemo utjecati, jednostavno se crvenimo kada smo uzbuđeni i kada smo u društvu nekoga zbog koga se osjećamo posebno.

15.Kada se družite, često se smije
Osmijeh mu jednostavno ne silazi s lica dok je s tobom!

psihološki znakovi sviđanje sviđaš mu se sviđaš li mu se otkriven psihologija znanost

Još vijesti