Cura i dečko

Idealno je da ga otvoreno pitaš sviđaš li mu se ili ne i doživljava li te kao i ti njega. Znamo da je to najpraktičnije i najsigurnije za saznati odgovor, ali isto tako, većina nas neće ići pitati to tako direktno.

Sviđaš li mu se i zaljubljuje li se u tebe? Pitanje nad pitanjima kada se kreneš viđati s nekim. Najsigurniji način za saznati pravi odgovor je da ga pitaš, ali to nije nešto što bi se većina nas tako lako odlučila pitati. Umjesto toga, tražimo znakove koji će nam otkriti. I tako nekada završimo s pogrešnim mišljenjem jer su nas znakovi prevarili. Ukoliko ti je pitati ga otvoreno sviđaš li mu se „na taj način“ nešto što nema šanse da bi napravila jer nemaš hrabrosti i ne želiš se sramotiti – onda će ti pomoći ova metoda. Ona će ti otkriti ima li neke osjećaje prema tebi ili ne. Da bi saznala trebaš samo sama sebi postaviti ova tri pitanja o njemu i njegovom ponašanju - i iskreno odgovoriti na njih.

Slika nije pronađena Nisu ni dečki hrabri: Znakovi da mu se sviđaš, ali je presramežljiv da napravi prvi korak

Pitanje 1: Što ti govori njegovo ponašanje?

Dečki nisu uvijek jaki na riječima i ne znaju baš točno kako izraziti ono što osjećaju. Samo zato što ti otvoreno ne govori da mu se sviđaš ili da je zaljubljen u tebe, ne znači da nije. Nemoj se toliko fokusirati na to što je rekao ili što nije rekao, već gledaj njegovo ponašanje. Javlja li ti se redovito za dejtove? Ne kasni kada se nalazite? Upoznao te s prijateljima? Plati ti ulaznicu za kino ili piće? Iznenadi te nekim slatkim malim gestama? Javlja ti se redovito? Sva ta ponašanja govore da mu se ipak sviđaš.

Pitanje 2: Postoji li fizički kontakt među vama kada ste nasamo?

Mogla bi se zabrinuti jer među vama nema baš nekog fizičkog kontakta. Kada je pomalo distanciran dok ste u javnost, to ne mora značiti ništa. Bitnije je kako se ponaša kada ste na samo i kada oko vas nema drugih ljudi. Hoće li te onda zagrliti i dati ti pusu ili će i tada držati distancu? Ako drži distancu i kada ste na samu, onda mu se ipak možda toliko i ne sviđaš. S druge strane, ako kada ste na samo postane opušteniji i zagrli te, prebaci ruku preko tebe i traži izgovore da te dotakne, ipak mu se sviđaš.

Pitanje 3: Izlazi li iz komfor zone zbog tebe?

Razmisli je li nekada otkad se znate napravio nešto za tebe, nešto što si ti htjela, a što si vidjela da njemu nije bilo 100% njegov đir ili je ranije rekao da to baš i ne radi, ali je zbog tebe napravio iznimku? Nećemo izlaziti iz svoje komfor zone zbog ljudi koji nam se ne sviđaju. Zato kada to netko napravi za tebe, to možeš gledati kao gestu kojom ti pokazuje da mu se sviđaš.

Zaljubljeni par Komplimenti koje ti simpa govori kada mu se sviđaš: Ako je jedan od ovih 13, sigurna si

sviđanje ljubav sviđaš li mu se kako znati viđanje dečko je li zainteresiran pitanja

Još vijesti