Slika nije pronađena

Nekada nismo sigurni sviđamo li se nekome ili ne. Na trenutke se čini kao da da, ali onda na trenutke kao da si sve samo umislila. Postoje neka ponašanja koje dečki neće raditi, osim ako su se stvarno zagrijali za tebe.

Sviđaš li mu se kao osoba i kao netko s kime bi se mogao družiti ili mu se baš stvarno sviđaš, toliko da bi htio biti s tobom? Kada upoznamo nekoga novog, nekada je teško procijeniti o kojem se sviđanju radi, ali sami su dečki otkrili neke stvari, kako bi olakšali curama, da znaju sviđaju li im se kao prijateljica ili ozbiljnije. Ako mu se stvarno sviđaš i polako se zaljubljuje u tebe, onda ćeš to prepoznati u sljedećim ponašanjima. S druge strane, ako se ne ponaša ovako, to ti isto nešto govori, da ipak nije toliko zainteresiran.

1.Ubrzo te upoznao sa svojim prijateljima

Jedan od glavnih znakova po kojem možeš skužiti koje je sviđanje u pitanju je to jesi li upoznala njegove prijatelje. Dečki te neće upoznati sa svojom ekipom, osim ako stvarno ne misle da si nešto posebno. Ako te pozove na druženje s njima, to je dobar znak, nemaš što dalje razmišljati.

2.Pokazuje interes za tvoje hobije
Ispitivat će te različite stvari o tvom hobiju, čak će se možda u slobodno vrijeme više i informirati o toj temi i to ti pokazati
, jer želi ti dokazati da je pravi za tebe. Ako treniraš neki sport, htjet će doći na natjecanje kada ćeš ga imati ili će htjeti doći vidjeti ako imaš otvoreni trening.

3.Ne zanimaju ga druge cure, sva mu je pažnja samo na tebi

Lako je primijetiti je li nečija pažnja samo na tebi ili ju dijeliš i s drugim djevojkama. Čini li ti se da flerta s drugim curama, da se dopisuje s još nekim curama, ostavlja previše slatke komentare na njihovim objavama, pozdravlja ih s nekim slatkim nadimcima… vjerojatno nije toliko zagrijan za tebe, ali ako vidiš po njegovom ponašanju da ne doživljava uopće druge cure, stvarno mu se sviđaš.

4.Uhvatiš ga da gleda u tebe

 Na odmoru s druge strane školskog dvorišta ili dok ste na kavi svatko sa svojom ekipom. U nekim situacijama kada niste baš zajedno, ali ste na istom mjestu, ako mu se sviđaš, neće moći skinuti pogled s tebe, bez obzira što radio i s kim je. Ovakvi slatki mali pogledi mogu reći puno više nego što bi pomislila na prvu.

5.Poziva te stalno da se idete družiti

Ovo je toliko očito da očitije ne može biti. Tko je ta osoba koja najčešće inicira druženje? Ako je on, onda nemaš tu što puno mozgati, sviđaš mu se. Ne bi se htio toliko družiti s tobom da nije tako. Pogotovo ako se vidite redovito, svaki tjedan. Nekada su baš ovakvi očiti znakovi oni koje ignoriramo ili koje ne doživimo.

6.Ima neki nadimak koji ti je dao

Ne mora to biti neki slatki nadimak, može biti i neka izvedenica tvog imena, ali bitno je da je on taj koji te počeo tako zvati ili da ima neka priča iza nadimka koji ti je dao. Sigurno ti je taj nadimak postao i najdraži ikad samo zato jer te on tako zove.

7.Pita te redovito kako si

Čujete se stalno i možeš kroz poruke zaključiti da ti se javlja jer želi vidjeti što radiš i kako si, a ne samo kako bi se dogovorili kada ćete se vidjeti ili kako bi nešto tražio od tebe. Oni dečki koji će ti se javljati samo da pitaju što radiš kako bi vidjeli jesi li slobodna da se nađete nisu zaljubljeni.

Pogledajte još:

Znakovi da se tvoj 'prijatelj s povlasticama' zaljubljuje u tebe – ovih 11 će odati da tu ipak ima i osjećaja

Pokušavaš pronaći srodnu dušu? Donosimo 5 razloga zašto je to zapravo gubljenje vremena

Osobine koje ne želiš u dečku – ovih 7 pokazuje da je loš odabir za vezu i da će tu biti samo problema

Dečki čitanje dečkiju sviđanje sviđaš li mu se

Još vijesti