Slika nije pronađena

Gleda li te kao nekoga s kime će se sada samo malo zabavljati ili mu se stvarno sviđaš, toliko da razmišlja da te gleda kao nekoga s kime bi i bio u vezi? Kako prepoznati? Ova kombinacija stručnjaka za dejtanje i dečkiju iz stvarnog života bi ti mogla pomoći rasvijetliti i tvoju situaciju.

Kada upoznaš nekoga tko je apsolutno divan i tko kao da uvijek ima savršen odgovor na svako tvoje pitanje, reagira baš kako treba u situacijama i jednostavno te ostavlja bez teksta, nije neobično da se ubrzo nađeš kako ti je ta osoba non stop u glavi i počneš se zaljubljivati u nju. Što nije loše, osim ako nakon par mjeseci ispadne da taj dečko ne želi ništa takvo s tobom i da si mu bila samo prolazna zabava. A kada bi se spojili savjeti stručnjaka i savjeti stvarnih dečkiju, koji bi to bili znakovi po kojima bi mogli zaključiti koliko je ozbiljan u vezi s tobom? Ovih 10 bi bilo ključni koji će ti pokazati da si mu ipak nešto više od samo trenutne zabave.

1.Upoznao te sa svojim prijateljima

Baš zato što te vidi tu i dalje u budućnosti, nije mu problem uvući te i u druge dijelove svog života, što uključuje i upoznavanje s prijateljima. Kada mu nije problem da se i ti pridružiš kada cijela ekipa ide van, dapače, pozove te, to ti itekako može pokazati da te ne planira samo tako pustiti. S druge strane, ako čak ne znaš ni imena njegovih najboljih prijatelja, to ti isto može puno reći, nažalost ne baš dobrih stvari za vaš odnos.

2.Ne smeta mu odvojiti vrijeme za tebe svaki tjedan

Zbog obaveza je mnogima neizvedivo viđati se baš svaki dan, pogotovo ako ste u različitim školama ili na različitim faksevima, ali najmanje jedan dan u cijelom tjednu izdvojiti za druženje s tobom neće biti niti jednom dečku problem ako mu se stvarno sviđaš.

3.Ne otkazuje dogovore u zadnji tren

Uvijek je sumnjivo kada netko počne u zadnji tren češće otkazivati odgovore i ne davati nikakve konkretne razloge zašto je dogovor otkazan. Može biti da se viđa s još nekime ili da odnos s tobom ne smatra dovoljno ozbiljnim da bi ti dao konkretno objašnjenje. Onaj koji nikada neće otkazati dogovor samo tako, to je netko tko jedva čeka da te vidi i kome se sasvim sigurno sviđaš.

4.Svako ljubljenje ne završava kao nešto više

Ovo se ne čini bitno, ali vjeruj, je. Dečki koji su okej samo s time da se ljubite, a da to ne završi kao seks ili jako blizu seksu, to je znak da ipak želi s tobom nešto stvarno. Onaj kojem si samo trenutna zabava vrlo će brzo ljubljenje odvesti na sljedeći korak.

5.Uhvatiš ga da te nekada gleda bez razloga

Ne zato što ti ide nešto reći ili jer si ti krenula nešto govoriti. Samo uhvatiš njegov pogled s druge strane školskog dvorišta ili dok gledate film. Čak iako skrene pogled kada ga uhvatiš da to radi, to je jedan od najslađih znakova da mu se stvarno baš sviđaš.  

6.Priča o budućim zajedničkim planovima

Ako te vidi u svom životu u budućnosti, vjerojatno mu nisi samo trenutna zabava, to je samo po sebi prilično jasno. To ćeš najbolje vidjeti po tome radite li neke planove za budućnost. Ne moraju to biti veliki planovi, već i nešto poput dogovora da ćete ići pogledati u kino film koji dolazi za par mjeseci ili da ćete sljedeći sunčani vikend otići u šetnju obližnjim parkom.

7.Iz vedra neba te pita kako si ili kakav ti je tjedan

Netko kome se stvarno sviđaš je osoba koju će uvijek zanimati što ima kod tebe, kako ti je prošao dan ili jesi li dobila rezultate testa za koji si učila prije par dana. Vaši se razgovori neće svoditi samo na dogovore kada ćete se sljedeći put vidjeti.

8.Rekao je svojim ljudima za tebe

Bilo da je rekao bratu ili sestri, prijateljima ili bilo kome drugoma, ako to slučajno otkrije u razgovoru ili ti direktno kaže, to može biti samo još jedan znak kojim ti poručuje da mu odnos  s tobom znači ipak malo više. Sigurno nećemo ići baš svima govoriti o osobi s kojom se viđamo ako nas nije nečime očarala.

9.Vaša su druženja više od samo sastajanja kod nekoga doma ili na klupici u mraku

Dečki koji žele samo malo dobre zabave su oni koji će te zvati kod sebe doma kada nema roditelja ili koji će se uvijek htjeti viđati navečer na nekim mjestima gdje nema puno ljudi ili gdje ne možete sresti nekoga tko bi vas poznao. Ako vaša druženja uključuju i planove na svjetlu dana i na mjestima gdje možete naletjeti na druge ljude, to je dobar znak.

10.Priznao ti je da mu se sviđaš

I naravno, ultimativni dokaz da se nekome stvarno sviđaš je da ti to ta osoba i prizna. Može ti reći da si kul ili da si lijepa, i sve je to divno i krasno, ali to nije to. Međutim, ako ti prizna da mu se sviđaš ili da se zaljubljuje u tebe, vjerojatno to stvarno i misli. Pogotovo ako te riječi potvrđuje i svojim ponašanjem.

Pogledajte još:

Ovako nemoj nikoga pokušavati osvojiti – 9 loših planova koji će ti se sigurno obiti o glavu

Zlatna pravila za uspješan prvi dejt: Drži se ovih 6 najvažnijih i sve će proći dobro

Ljubavni savjeti koji su najveći klišeji ikad – ali su stvarno istiniti i trebaš ih poslušati

ljubav Dečki sviđanje savjeti sviđaš li mu se znakovi da mu se sviđaš

Još vijesti