Slika nije pronađena

Dečki i cure su prilično različiti i zbog toga nam je teško čitati ponašanje suprotnog spola. Jer se ne poklapaju! Ono što će cure raditi kada im se netko sviđa i što će dečki raditi, nije baš uvijek isto.

Nikada nismo sigurni sviđamo li se nekome. Šalje li ti stvarno signale i govori da mu se sviđaš ili si sve samo umislila? Nekada može biti da si stvarno samo umislila, ali nekada je ipak u pitanju sviđanje. Kako prepoznati o čemu se radi u tvom slučaju? Dečki su za Your tango otkrili što to sve rade kada im se netko sviđa. Baci oko na njegovo ponašanje. Ako radi većinu od ovih 14 stvari, nema sumnje, sviđaš mu se, ako ga ne pronalaziš u većini točki, ipak si u krivu i ne sviđaš mu se.

1.Ubacuje dvosmislene komentare kada priča s tobom

Ne non stop, ali tu i tamo ti kaže ili napiše nešto preko poruke što ima dvosmisleno značenje i najčešće je nešto seksualno u pitanju. Ili nešto pomalo zavodnički. Komentar o vama kako bi bili dobar par.

2.Humor mu je na granici s uvredljivim

Dečki često misle da je ovo dobar način za flertanje. Iako znamo da nije, ipak možeš biti sretna jer to pokazuje da mu se sviđaš. Jako puno dečki zapravo nije dobro u flertanju i koriste se lošim upadima, ali nekada im to moraš oprostiti, jer ipak ti pokazuje da se trudi.

3.Uvijek sjedi ili stoji kraj tebe

Pokušat će ti uvijek biti fizički bliže, bez da bude previše očit.

4.Pokušava biti smiješan

Nabacivat će šale i bit će ti jasno da te pokušava zabaviti i biti ti smiješan. Čak iako mu šale nisu dobre. Nemoj mu to uzeti za zlo, vjerojatno ga pere trema.

5.Otkrio ti je nešto jako osobno

Iako inače nije osoba koja je jako otvorena, kada ti ispriča nešto intimno/osobno, onda znaš da si mu netko poseban. Pogotovo ako je baš sramežljiva osoba.

6.Daje ti jasno do znanja da se zabavlja

Bez ikakvog flertanja, jednostavno ti daje do znanja da mu je super kada je s tobom. Pogotovo ako nije siguran da se i on tebi sviđa, neće ići napraviti nikakav drastičan korak, ovo je ono na što se usudi.

7.Samo zato što ne flerta s tobom, ne znači da mu se ne sviđaš

Neće ti nabacivati nikakve upade, namigivati ti ili se smješkati. Ne želi biti toliko očit. Samo zato što te ne zavodi na očite načine, nemoj odmah pomisliti da mu se ne sviđaš. Pogledaj i ostale znakove.

8.Pristojan je

Kada se nekome sviđaš, vjerojatno će se i početi ponašati pristojno i kao pravi kavalir kada je s tobom u društvu. Ako te gleda samo kao prijateljicu, nećeš ovakva ponašanja toliko primjećivati.

9.Promijeni mu se ton glasa kada priča s tobom

Kreni u istraživanje!

10.Priča ti o stvarima koje voli

Pokazuje ti da se osjeća ugodno u tvom društvu.

11.Gleda te u oči

Kada pričate, nije mu pogled negdje izgubljen i gleda u neku desetu točku ili u svoje ruke ili noge, već te gleda u oči.

12.Uvijek traži izliku da te dotakne

Bilo da je to zagrljaj, uhvati te za ruku ili te dotakne po leđima ili ruci. Što god, sve se broji!

13.Daje ti redovito komplimente

Svako toliko ima neki kompliment za tebe.

14.Kada ste u društvu, veći dio vremena posvećuje samo tebi

Ti si mu središte pozornosti. Iako nekada priča i s drugima ili ode od tebe, nekako je ipak većinu vremena uz tebe ili u razgovoru s tobom.

Pogledajte još:

Svađate se oko novca ili odijevanja? To su samo neki od znakova da se nalazite u nezdravoj vezi

Sviđa ti se jako, ali se grozno ljubi – što napraviti? Postoji 6 načina kako to možeš popraviti

Kako prepoznati da je netko tvoja srodna duša? Ovih 17 znakova će ti to reći

Dečki sviđaš mu se znakovi sviđanje

Još vijesti