Zaljubljeni par

Tek novo poznanstvo s tvojom simpom mora biti dobro odrađeno, ako želiš da vaš odnos preraste u nešto više. Zato ne smiješ odmah posustati i iskazati mu sve svoje osjećaje, nego moraš biti nedostižna da ga dodatno zainteresiraš.

Dečke je nekada vrlo jednostavno potaknuti da se potrude više oko tebe. Na početku se svaki dečko trudi ako mu se sviđaš, pogotovo kada još niti niste u vezi. No, ako želiš još veću njegovu pažnju, onda je najbolje da budeš nedostižna i u njemu potakneš još veću dozu znatiželje. Iako to traje duže nego da mu odmah kažeš da si se zatreskala, ovako će vam sigurno biti zanimljivije, a i možda ćete se još više zaljubiti.

1.Nemoj mu odgovarati odmah na poruke
Neka čeka tvoj odgovor – zato mu nemoj odmah odgovarati na poruke. Vidjet će da si zainteresirana, ali opet ne toliko da samo čekaš njegov odgovor kako bi mu mogla uzvratiti poruku.

2.Nemoj pristajati na svaki dejt na koji te pozove
Ne moraš ga odbiti u smislu da ne želiš ići s njime na dejt. No, jedan od razloga ti može biti taj da si dosta zauzeta i zatrpana obavezama, pa zbog toga ne stigneš. Tako ćeš ga samo još više zainteresirati.

via GIPHY

3.Pokaži mu da imaš puno samopouzdanja
Dečki se osjećaju pomalo nesigurno kada su u društvu cure koja ima samopouzdanja. Zbog toga će te željeti još i više, pogotovo ako mu pokažeš koliko si sigurna u sebe. Bit će svjestan da sigurno nije jedini koji te želi, pa će se i više potruditi.

Slika nije pronađena Komplimenti koje ti simpa govori kada mu se sviđaš: Ako je jedan od ovih 13, sigurna si

4.Ne pristaj odmah na poljupce i zagrljaje
Nikako nemoj odmah na prvom, drugom ili trećem dejtu pristati na poljupce, iako ne bi trebala ni na zagrljaje. Time ćeš mu samo dati prostora za razmišljanje kako bi te trebao osvojiti, ali se i potruditi da zaista zasluži taj poljubac ili zagrljaj.

via GIPHY

5.Malo flertaj, ali ne pretjerano
Na neki način mu moraš pokazati da si i ti zainteresirana za njega, kako ne bi mislio da te uopće ne zanima. To možeš napraviti flertom, ali ne pretjeranim, već čisto toliko da pokažeš da te zanima.

6.Nemoj tražiti njegovu pažnju
Nikako nemoj tražiti njegovu pažnju, npr. da sjediš i čekaš kada će odgovoriti na poruku ili da ga slučajno ispituješ zašto mu treba toliko da ti odgovori. On je taj koji bi trebao tražiti tvoju pažnju.

via GIPHY

7.Ne otkrivaj puno toga o sebi odjednom
Ako mu otkriješ sve odmah, nećeš mu ostaviti prostora za razmišljanje na drugom dejtu. Nemoj mu odmah sve otkrivati, ostavi tema za razgovor i za buduće spojeve jer će ih sigurno biti.

Slika nije pronađena Kako zainteresirati nedostižnog dečka? Ako ćeš pratiti ova 4 koraka onda će ti definitivno prići

Slika nije pronađena Ako ti simpa ne daje dovoljno pozornosti – uz ovih 10 suptilnih načina dobivaš pažnju od SVAKOG dečka

ljubav simpatija spojevi izlasci nedostižna cura zainteresiranost

Još vijesti