Flertanje

Ako misliš da je teško privući pozornost nekog dečka, to zaista nije tako. To možeš napraviti uz nekoliko vrlo jednostavnih i suptilnih trikova koji će ti pomoći da ju dobiješ čim prije!

Postoji jedna tajna oko pozornosti koju dečko daj curi. Ta tajna je da čim se manje trudiš i pokušavaš napraviti nešto, tim će njegova pozornost prema tebi biti veća. No, osim nje, Your Tango piše i neke druge suptilne znakove, odnosno trikove koji ti mogu pomoći u tome da dobiješ svu pozornost od dečka koju zapravo tražiš. Zato provjeri o kojih 10 načina se radi i odmah ih isprobaj!

1.Ne pričaj s njim ako ima puno obaveza
Dečki ne podnose kada im pokušavaš nešto ispričati dok su u gužvi, poslu ili obavezama. Zato ostavi to za kasnije jer će ih onda dodatno zanimati da im to ispričaš!

via GIPHY

 

2.Nemoj ga prekidati
Nikada dečke nemoj prekidati. Kada žele nešto reći, pusti ih da kažu to do kraja jer će se to svidjeti apsolutno svima!

3.Nemoj vikati
Vikanje nije dopušteno. Pa čak i ako su ljuta ili tužna ili uznemirena, pokušaj to reći na neki drugačiji i mirni način, pa makar i kroz sarkazam. No, u svakom slučaju pokušaj ne vikati ni na koga.

via GIPHY

 

Slika nije pronađena Jesi li ovisnica o vezama? 15 znakova da je za tebe samo bitno biti u vezi, nije bitno s kim si

4.Smiješi se i kada nije vrijeme za to
Dečki općenito često primjećuju osmjeh na curi. Nemoj se sada smijati na apsolutno sve, ali ako inače baš i nemaš naviku često biti nasmijana, ovaj put to promijeni ako želiš njegovu pozornost.

5.Pitaj ga razumije li što mu govoriš
Na taj način ćeš vidjeti sluša li te on zapravo. Kada ćeš ga to pitati, ako te ne sluša, to ćeš odmah primijetiti, isto kao što ćeš i primijetiti je li shvatio što mu pokušavaš reći ili objasniti.

via GIPHY

 

6.Budi samozatajna
Kod nekih stvari moraš biti samozatajna te mu ne smiješ otkrivati previše. Razlog tome je taj da će ti onda baš zbog toga on postavljati pitanja zbog čega ćeš dodatno privući njegovu pozornost.

7.Reci mu ono što ti želiš čuti
Zbog pozornosti, uvijek moraš biti ekstra iskrena i direktna. Odmah mu reci ono što ti zapravo želiš čuti od njega, a onda će se i razgovor odvijati u dobrom smjeru.

via GIPHY

 

Cura i dečko Stvari koje trebaš raditi u vezi ako želiš da ona potraje: Parovi koji su dugo skupa otkrivaju 16 tajni

8.Hvali ga
Općenito smo izgubili naviku hvaljenja drugih ljudi, pa ga zato s vremena na vrijeme pohvali za stvari koje zaista i zaslužuju pohvalu. To će svatko lijepo prihvatiti, a pogotovo dečki kod kojih će to potaknuti i dodatnu pozornost za tebe.

9.Reci mu što želiš od veze
Ista stvar kao i sa stvarima koje ti želiš čuti – moraš mu dati do znanja, ukoliko vam se odnos razvija u tom smjeru, što ti točno očekuješ i želiš od vaše veze.

via GIPHY

 

10.Nemoj pričati s njim ako je uzrujan
Dečki kada su uzrujani možda nekada i žele pozornost, ali ti u tom trenutku nemoj odmah pričati s njim. To neće značiti da te nije briga za njegovu uzrujanost, već da mu želiš dati vremena kako bi se on u potpunosti smirio.

Slika nije pronađena KVIZ: Jesi li zaljubljena? Odgovori na pitanja i saznaj je li to samo sviđanje ili nešto više

pažnja pozornost veza pažnja u vezi dečko ljubav simpatija

Još vijesti