Cura i dečko

Neki dečki su zaista nedostižni i do njihovog srca ne možeš nikako doći. No, ima i onih koji se samo prave da su takvi dok su zapravo vrlo plahi i dobri, samo se predstavljaju drugačije.

Ako ti se baš svidio neki dečko za kojeg znaš da ga nitko ne može imati, postavi si izazov i osvoji ga! Niti jedan od njih nije u potpunosti neosvojiv, kao i taj koji se možda i pravi da je nedostižan. Postoje neki koraci koje moraš pratiti ako ga želiš osvojiti, ali imaj na umu da je to za potrebno vrijeme i da se neće dogoditi odmah. No, ako ćeš biti uporna, ali i hrabra, sigurni smo da ćeš uspjeti.

1.Sprijatelji se s nekim od njegovih prijatelja
Prvi, a ujedno i najbolji korak je da se sprijateljiš s nekime iz njegove ekipe. Na taj način ćeš mu se već nekako približiti, a i on će si sigurno pomisliti nekada nešto o tebi, pogotovo ako ćeš biti s njima. No, u početku nemoj pokazivati zainteresiranost za njega, već se normalno druži s njegovima.

via GIPHY

 

2.Kada se sretnete dugo ga gledaj dok ne primijeti
Tijekom druženja, jedan od najboljih načina zavođenja je da dugo gledaš u njega sve dok ne primijeti i onda brzo makneš pogled. Oči nikada ne lažu, a sigurni smo da će to primijetiti i on, kao i da će se ti pogledi samo nastaviti dalje.


3.Riskiraj i počni ga pozdravljati

Nakon određenog perioda druženja i prijateljstva s njegovom ekipom, počni ga pozdravljati na ulici, u školi ili gdje ga već sretneš. Na taj način ćeš ga samo dodatno zaintrigirati, a sigurni smo da će ti on lijepo uzvratiti.

via GIPHY

 

4.Dodaj ga na Instagramu, ali mu nemoj ništa lajkati
Zadnji i najbitniji korak je da budeš lukava na društvenim mrežama. Dodaj ga tek nakon nekog određenog vremena na Instagramu – budi hrabra. Kada te prihvati, ništa mu nemoj odmah lajkati, već ti objavljuj da vidiš hoće li on lajkati tebi, a naposljetku će ti se sigurno i javiti.

savjeti ljubav zainteresiranost simpatija nedostižan dečko zavođenje

Još vijesti