Savršena veza

Postoje razni mitovi, a jedni od njih su neki mitovi o vezama. Mnogi u njih vjeruju i čvrsto ih se drže, ali zaista nisu svi istiniti, pogotovo oni koji se tiču dugotrajnosti vaše veze.

Nemoj vjerovati u sve što ti kažu. Pogotovo ne u neke narodne izreke ili mitove o ljubavnim odnosima i dugogodišnjim vezama. Iako ti se čine istiniti, moguće je da jesu u tvojoj situaciji, ali definitivno nisu kod svakoga. Najbolje je da zajedno radite na vašem odnosu i da ne slušate tuđe komentare, a pogotovo ne neke od ovih mitova. Ne vrijedi svako pravilo za sve osobe i veze, pa tako niti za vas jer smo svi različiti, a odnosi se onda prema tim različitostima prilagođavaju i grade.

1.U sretnoj vezi nema svađanja
Ako je neki mit o vezama lažan, onda je to definitivno ovaj. Loša veza je ona u kojoj nema svađa. To ne znači da se trebate stalno svađati, ali je normalno da dođe do situacije gdje se ne slažete, kao i u svakom drugom odnosu koji nije ljubavni. Nezdravo je držati sve u sebi, jer sigurno postoji nešto što ti smeta, ali to ne želiš reći. Svađe su normalne i sastavni dio svakog odnosa, ali naravno, ne one svakodnevne gdje ste više posvađani nego što ste si dobri.

via GIPHY

 

2.Ako te on voli nikada te neće ostaviti
Osobu možeš voljeti najviše na svijetu, ali neke druge okolnosti utječu na prekid. Postoje ljudi koji su upoznali svoje srodne duše i na kraju si ih morali ostaviti jer je život nepredvidiv i sa sobom donosi stvari na koje možda inače ne računamo.

3.Sedma godina veze je krizna godina
Sedma godina veze je krizna godina – najveći mit ikada. Najgore od svega je što neki parovi zaista misle da je pa si možda počinju i umišljati da se više svađaju u sedmoj godini veze nego u svim prethodnima do tad. Možda ste vi svoju kriznu godinu već preživjeli, a da niste ni znali da je krizna baš zato jer je bit da je sedma godina ta koja je kritična.

via GIPHY

 

4.Ako ste zaista sretni skupa nećete družiti s osobama suprotnog spola
Nemoguće je ne družiti se s osobama drugog spola. Naravno, to druženje onda treba biti na potpuno prijateljskoj razini, a ne na nekom višem nivou. No, sretna veza i zdrav odnos ne zahtijeva da vi imate potpunu zabranu druženja s drugim spolom jer tek to onda nije zdravo za normalan odnos tebe i njega.

Slika nije pronađena Imaš osjećaj da si naporna svojem dečku? Ako se želiš uvjeriti, provjeri ovih 8 stvari koje to dokazuju

5.Dugogodišnja veza označava sigurnost
Neki parovi su prekidali i nakon dugo godina što su bili zajedno. Vremenski period koji provedete zajedno ne mora biti garancija za sigurnost. Ima primjera gdje je to zaista slučaj, ali to ne mora uvijek biti tako. Bilo bi odlično da je, ali primjeri dokazuju suprotno.

via GIPHY

6.Ako ste si suđeni ostat ćete zauvijek zajedno
Osobe koje su si suđene dobro znaju da su meant to be. No, kako odrastamo i mijenjamo se s godinama, mijenjamo mišljenja i kriterije koje tražimo kod dečka. Upravo zato se možda promijene i neke stvari koje zapravo određuju je li netko tvoja srodna duša ili nije.

 

7.Nikada ne smijete ići spavati posvađani
Bilo bi poželjno da se svaki par pomiri prije odlaska na spavanje kako bi se bolje osjećali, a i na kraju lakše zaspali. No, možda je nekada bolje leći posvađan nego da nastavljate raspravu do dugo u noć. Nekima jednostavno treba vremena da se smire i ohlade, a zatim drugi dan potpuno normalno nastave razgovor i riješe sve razmirice koje imate.

via GIPHY

 

8.Ako se sada slažete, uvijek ćete se slagati
Jako je pohvalno i pozitivno ako se zaista dobro slažete, ali nemoj očekivati da će tako biti zauvijek. Kao što smo već napomenuli, s godinama rastemo i odrastamo, a samim tim i mijenjamo svoja stajališta o nekim stvarima. Upravo zbog toga trenutno slaganje ne znači da ćete se slagati i za nekoliko godina, ukoliko ostanete zajedno.

tužan zagrljaj Veza ti se pretvara u dosadu? Onda moraš mijenjati neke od ovih 16 stvari koje vode do toga

Novi način vezanja kupaćeg Cure ove godine vežu bikini na novi način – na stari više nećeš ni pomisliti

veza ljubav dečko i cura mitovi neistiniti mitovi o vezama mit

Još vijesti