Slika nije pronađena

Sigurno si barem jednom imala osjećaj da si ekstra naporna svojem dečku. Sve cure prolazile kroz istu tu situaciju, a većinom si to samo umisle. No, ako radiš baš neke od ovih stvari, možda mu stvarno i jesi malo naporna.

Iako te voli najviše na svijetu, nekada mu možda znaš biti naporna. Sigurno si i ti imala taj osjećaj, i to ne jednom, a ako radiš ove stvari, onda znači da mu zapravo i jesi malo naporna. To je sve u redu jer cure po prirodi imaju drugačije ponašanje od dečki koji se drže puno ozbiljnijima nego što zapravo jesu. No, ako se ne želiš suočavati s tim osjećajem da si mu naporna, onda ne bi trebala raditi neke od ovih stvari.

1.Očekuješ da sve slobodno vrijeme bude s tobom
Dečki bi svoje slobodno vrijeme nekada proveli sa svojim prijateljima, a ti konstantno očekuješ da on bude s tobom apsolutno stalno. Nekada mu trebaš dati malo više prostora i pustiti ga da se druži sa svojom ekipom.

via GIPHY



2.Šalješ mu poruke iako ti ne odgovara na njih

Konstantno slanje poruka, pogotovo ako ti ne odgovara na njih, dokazuje da si mu naporna. Ne daješ mu dovoljno prostora i zraka već u svakom trenutku želiš znati gdje je i što radi.

 

3.Stalno želiš pričati o vašim osjećajima
Dečki općenito ne vole baš pričati o vlastitim osjećajima, a pogotovo kada im o tome pričaš svaki dan. To ih dosađuje i takve teme su im naporne pa nemoj to prečesto prakticirati, iako je o osjećajima dobro pričati, ali ne svaki dan!

via GIPHY

 

4.Stalno ga obasipavaš sa svojom pažnjom
Još jedna stvar koja je dečkima naporna je pretjerano davanje pažnje. Nekada im to odgovara kada su i oni u tom moodu, ali većinom ih to smeta jer su oni dečki i njima ne treba toliko pažnje, barem oni tako misle.

5.Ljuta si kad se on druži sa svojim prijateljima
Najviše od svega im ide na živce kada si ljuta jer se druži sa svojim prijateljima. Nekada ga trebaš samo pustiti da se druži, jer svima je potrebno druženje s prijateljima, a ne da se često zbog toga ljutiš, pogotovo ako ništa nije pošlo po zlu.

via GIPHY

 

6.Želiš mu stalno čitati sve poruke
Ako netko ne voli da mu se kopa po privatnom životu, onda su to definitivno dečki. Po tom pitanju svu svi skoro pa isti jer mrze kad im cure stalno žele čitati sve poruke pa si mu možda zbog toga naporna.

7.Ne daš mu priliku da mu nedostaješ jer si stalno tu
S obzirom na to da mu stalno šalješ poruke i da svako slobodno vrijeme provodite zajedno, niti mu ne daš priliku da dobije osjećaj nedostajanja za tobom. To im često može ići na živce, a i ti bi se bolje osjećala da ti koji puta sam i to iskreno napiše kako mu nedostaješ.

via GIPHY

 

8.Stalno se želiš slikati
Nisu svi dečki ludi za slikanjem za Instagram. Ako se ti baš stalno želiš slikati, a to nikako nije njegov đir, onda mu možda ideš na živce i to ga smeta, iako ti ne želi reći.

veza ljubav cura i dečko naporna cura napornost

Još vijesti