Dopisivanje

Naviknuti smo na učestalo dopisivanje i slanje poruka, ali stručnjaci dokazuju kako to ipak može biti veća mana nego korist u vašoj vezi. Zato nemojte pretjerivati s količinom poruka ako ne želite da vam odnos s vremenom počne propadati.

Na svakom početku veze je normalno učestalo i stalno dopisivanje, ali puno stvari je na početku veze normalno s obzirom na to da ste tek stupili u intimniji odnos s novom osobom koju želite upoznati. No, kako vrijeme prolazi, učestalo dopisivanje više i nije toliko zdravo za vaš odnos. Razlog tome je taj, kako piše Elite Daily, da biste se mogli zasititi jedno drugog od tolike količine poruka, a samim tim i ostati bez teme za razgovor.

via GIPHY

Slika nije pronađena Dečki kojima se sviđaš nikada neće raditi ove stvari – ovih 5 dokazuje da nemaju nikakve osjećaje prema tebi

 

Isto vrijedi za sve, pa čak i za one koji su u vezi na daljinu. Prema stručnjacima, idealna količina poruka bi bila svega jedna do dvije na dan, a sigurni smo da je to mnogima premalo. Međutim, da bi imali zdrav odnos ne morate se striktno držati ovih gabarita, ali isto tako zaista nije preporučljivo da razmijenite stotinu poruka dnevno. Kada ćete se vidjeti uživo, zaista nećete imati o čemu pričati!

Overthinking Paranoične misli koje svaka cura ima na početku veze – i s kojima si bespotrebno komplicira život

ljubav dopisivanje veza dečko i cura pretjerivanje

Još vijesti