Slika nije pronađena

Koliko god nekad mislili da su cure te koje traže najviše pažnje, vole poklone ili se žele osjećati posebno, dečki su također ti kojima takve stvari odgovaraju, ali je razlika kod njih ta da oni to nikada ne želi reći. Zato cure, morate napraviti neke od ovih stvari kako bi vaši dečki ostali iznenađeni!

Dečki također vole biti voljeni i vole se osjećati posebno kada su u vezi, bez obzira što to nikada direktno ne kažu. Oni bi svakako trebali više hrabrosti da priznaju neke od ovih stvari jer je svakoj djevojci drago kada zna da se njezin dečko osjeća sretno, posebno i voljeno. No, za one djevojke čiji dečki se ipak to ne usude govoriti, postoje načini kako ih možete usrećiti i napraviti da se osjećaju posebnima i to u trenucima kada to najmanje očekuju.

1.Često mu reci neki random kompliment

Dečki vole primati komplimente, ali to nikada neće priznati. No, uvijek im je drago kada dobiju kompliment kojem se nisu nadali i bit će vam zahvalni.

via GIPHY

2.Pitaj ga za savjet

Koliko god se činilo da su nekada nezainteresirani, uvijek pitajte dečka za savjet! Osim što se u nekim situacijama pokazalo da dečki daju i bolje savjete od djevojaka, njima će zasigurno biti drago jer je vama stalo do njihovog mišljenja.

3.Obuci onaj odjevni predmet za koji znaš da se njemu sviđa

Dečko ti je sigurno jednom spomenuo da mu se sviđa neki odjevni komad kojeg imaš, a ako ga želiš razveseliti, obuci baš taj komad! Takve male sitnice dodatno ojačavaju vezu, a i on će biti sretan jer si se sjetila da ti je jednom dao kompliment za to.

via GIPHY

4.Pokloni mu pažnju kada ju on ni ne traži

Ako misliš da samo cure traže hrpu pažnje – varaš se! Dečki su po tom pitanju skoro pa isti, ali oni to neće izraziti tako na glas, već će to pokušati nekako prikriti. U svakom slučaju, poklanjaj mu pažnju kada ju on ni ne očekuje i vidjet ćeš pozitivan rezultat.
6.Pokaži mu da ti je bitan


5.Pokušaj biti razumnija u svađi

Znamo da svađe mogu biti zaista teške, ali ako budeš malo razumnija u nekim stvarima, imati ćete bolji odnos i on će se puno bolje osjećati jer će vidjeti da ga shvaćaš.

via GIPHY

Na razne načine mu možeš pokazati da ti je bitan, a jedan od primjera je da ga tražiš da se držite za ruke u javnosti! Tako će vidjeti da želiš i u javnosti pred drugima pokazati vašu vezu s kojom ste oboje zadovoljni.

7.Pokloni mu duge zagrljaje

Nema bolje osjećaja nego kada ti osoba koju voliš pokloni jedan dugi zagrljaj – taj zagrljaj vole svi, i cure i dečki, zato se nemoj suzdržavati da zagrliš svojeg dečka i to jako, jako dugo.

via GIPHY

8.Reci mu ono što cijeniš kod njega

Dečki često rade neke slatke stvari, ali im cure često na tome ne zahvaljuju jer možda s vremenom na to i zaborave. Međutim, ako želiš da tvoj dečko bude zaista sretan, onda mu zahvali na svim tim sitnicama koje radi za tebe pa će on vidjeti koliko cijeniš njega i neke stvari koje radi.

Pogledajte još:

Jesenske fotke koje ima svaki ljubavni par – ovih 6 moraš isprobati sa svojim dečkom

[HOROSKOP] Ljubav je u zraku! Za tri znaka zodijaka jesen će biti posebno romantično doba

Ova cura zna kako se riješiti ljubavnog ugriza u 5 minuta: Kao da ga nikada nije ni bilo na tvom vratu!

veza dečko i cura ljubav pažnja savjeti

Još vijesti