Cura i dečko

Jedna od stvari koja u vezi može najviše povrijediti je kada saznaš da ti je partner lagao o svojim osjećajima prema tebi. To posebno zaboli. Ili kada ti nekim svojim ponašanjem da do znanja da te ipak ne voli toliko koliko ti je govorio posljednjih pola godine.

Živjeti u laži i zavaravati se da je lud za tobom je samo kratkoročno dobra ideja. Da, osjećat ćeš se bolje ako u to samu sebe uvjeriš, ali nećeš to dugo moći raditi. Svatko zaslužuje biti u vezi s nekim tko ga stvarno voli. Iako ti njegove riječi mogu biti slatke za čuti, ono kako se ponaša će ti otkriti njegove prave namjere. Je li iskren kada kaže da te ludo voli i da ne može zamisliti život bez tebe? Ili te samo mulja? Postoji 6 znakova koji ti mogu otkriti da nije iskren o svojim osjećajima.

Zaljubljeni par Sladunjavi nadimci koje svi koriste dok su u vezi, a zapravo su užasni: Ovih 6 nemoj koristiti

1.Uvijek pronađe neki izgovor zašto da ne ideš s njim i upoznaš njegove prijatelje
Kada te netko voli, htjet će te pokazati svima. I to s ponosom. Onaj koji te ne voli i kome si samo usputna zabava, iako ti to možda neće otvoreno reći, pokazat će ti to na način da će te držati što dalje od drugih ljudi u svom životu.

2.Svi su mu drugi bitniji od tebe – ili se barem tako ponaša
Ipak si mu cura, u redu je očekivati da ćeš mu biti bitnija od prijatelja. To nije neki ludi zahtjev, nego nešto što je normalno. I dalje je u redu da izlazi sam s njima nekada bez tebe ili da nisi uvijek pozvana na druženja, jer dečkima treba njihovo vrijeme s ekipom, ali to se ne smije događati svaki vikend.

3.Ne pokazuje da mu je žao kada te razočara, pravi se kao da se ništa nije dogodilo
Kada napravi nešto što te rastužilo ili razočaralo, pravit će se kao da to nije ništa ili kao da od muhe radiš slona. Neće pokušati razgovarati s tobom o tome ili pokazati da mu je žao. Iako bi to trebao ako te voli toliko koliko kaže.

4.Ne vjeruje ti
I to bez razloga jer mu nisi nikada dala nikakav povod da posumnja u tebe ili tvoje osjećaje. Možda zapravo ti ne bi trebala njemu vjerovati! Ako želite da veza uspije, u njoj treba postojati povjerenje, a on ju na ovaj način cijelo vrijeme sabotira.

Slika nije pronađena Kada je pravo vrijeme u vezi za reći po prvi put 'volim te' – i tko bi to trebao reći prvi

5.Uhvatila si ga u laži već nekoliko puta
Bilo o tome gdje je bio, kako mu je završila posljednja veza ili tko je ona cura koja mu stalno šalje poruke. O čemu god! Ako si ga više od jednom uhvatila u laži, budi oprezna. To je itekako znak da tu nešto ne štima.

6.Njegovo ponašanje prema tebi te zna rastužiti
Kada si s njim trebala bi se osjećati sretno! Ne tužno, zabrinuto, pod stresom… Iako će se dogoditi da se posvađate i tada ćeš biti tužna, ali tada ćete se i pomiriti i sve će opet biti okej. Problem je ako se osjećaš zabrinuto ili si pod stresom većinu vaše veze. S njim bi trebala biti opuštena, a ne ukočena i u strahu hoće li se naljutiti ako nešto kažeš ili napraviš.

veza ljubav osjećaji lažni osjećaji ne voli te dečko cura laže o osjećajima

Još vijesti