Zaljubljeni par

Nadimke često dobivamo ili dajemo voljenim osobama jer ih želimo zvati nekako od milja. Postoje razni nadimci koji su zaista slatki, ali ima više onih koji su ipak sve, samo ne slatki.

Ako imaš dečka, onda definitivno trebaš razmisliti o nadimcima koje mu daješ. Neki nadimci su zaista cringe i čudni te bi ih trebala izbjegavati. Koliko god ti se neki prvo čine da su potpuno okej, razmisli dvaput, pogotovo o značenju one riječi od koje je nadimak osmišljen. Vjeruj nam, iznenadit ćeš se, a ovih 6 izbjegavaj u širokom luku!

1.Bebo
Ako bi mogli dodijeliti nagradu za najčudniji nadimak ikada, onda bi to bio definitivno ovaj. U tom slučaju, molimo sve da ovaj izraz koriste samo za male bebe kojima je i namijenjen!

via GIPHY

 

2.Hani bani
Hani bani se zapravo sastoji od dva nadimka koja su spojena u jedno – što situaciju čini još i gorom. Svaki zasebno je već dovoljno cringe.

Slika nije pronađena Ljubavno pravilo koje će ti otkriti koliko je neki dečko stvarno zagrijan za tebe

3.Picek
Nadimci životinjskog podrijetla su vrlo česti, ali i vrlo čudni. Zaista su rijetki oni koji zvuče dobro, a pogotovo ne bi trebala koristiti one koji su namijenjeni domaćim životinjama.

via GIPHY

 

4.Miško
Miško, mišica, mišek i sve slično tome – izbjegavaj. Miša se općenito većina ljudi boji, pogotovo cure, zato ne vidimo smisao da bi se to pretvorilo u nadimak za tvoju voljenu osobu.

5.Lutko
Ako je neki nadimak totalno umjetan, onda je to ovaj. Kada netko spomene riječ lutka, to nas prvo asocira na neke umjetne lutke s kojima smo se igrali dok smo bili mali, zato nema smisla koristiti ga.

via GIPHY

 

6.Ludice
Ludice je cringe. Za ovaj nadimak nema nekog drugog logičnijeg objašnjena i opisa jer je dovoljno izgovorit ga i shvatit koliko je čudan.

 

Slika nije pronađena Stvari koje nikada ne bi trebala napraviti prije seksa – ovih 7 su loša ideja

Slika nije pronađena Ako si moraš svako malo ponavljati ove rečenice – to je znak da si u lošoj vezi

veza ljubav nadimci dečko

Još vijesti