Slika nije pronađena

Čini se kao da svi uvijek govore da nikada nije pogrešno vrijeme za ovakvu veliku izjavu, ali uvjeravamo te da to nije točno i da postoji trenutak kada je 'prerano', ali i trenutak kada je već 'prekasno'.

'Volim te' reći nekome po prvi put je veliki korak za vašu vezu, a kao i kada je svaki drugi veliki korak u pitanju – počnemo se zabrinjavati oko njega. Je li prerano reći to sada? Ili će biti prekasno ako još malo pričekamo? I treba li to cura reći prva ili dečko? Puno je toga na kocki, ili nam se barem tako čini. Često smo mi cure uvjerene da ćemo otjerati dečka od sebe ako mu počnemo prerano u odnosu govoriti da ga volimo ili da se vidimo s njim i za 50 godina. Nekada je taj strah opravdan, a nekada i ne. Donosimo ti odgovore na neka od najčešćih pitanja koja se svima javljaju u glavi kada je u pitanju po prvi put izgovaranje ovih riječi.

Slika nije pronađena Kako reći nekome 'volim te' po prvi put, a da bude slatko: Neki od ovih 7 načina će ti biti savršen

Kada je pravo vrijeme za reći 'volim te'?


Ako ovo kažeš prerano, riskiraš da uplašiš osobu s kojom si u vezi, a ako pak čekaš predugo, može se dogoditi da ostaneš bez te osobe. I što sada napraviti? Za svaku vezu će biti idealan drugi trenutak, ali postoji neki vremenski rok kada bi se to trebalo dogoditi. U prosjeku, pokazalo se da je najbolje reći 'volim te' između 3 i 5 mjeseci veze. Sve ranije će zvučati neiskreno, a sve kasnije kao da osobi baš i nije stalo. Zato je ovaj period najsigurnija opcija.

Tko bi prvi to trebao reći – ti ili dečko?


Govori se da su cure te koje su osjećajnije pa je nekako i za očekivati da će one prve reći 'volim te', ali u realnosti, to se rijetko događa. Obično su dečki ti koji će prvi u vezi ovo reći, piše Your Tango. Nekako se cure osjećaju sigurnije kada ovo čuju iz usta partnera jer se uvijek bojimo da osoba neće osjećati isto što i mi.

Znakovi koji će ti reći je li sada pravo vrijeme za reći ove dvije slatke riječi


Osjećaš li stvarno ovako nešto veliko prema osobi ili si zamijenila ljubav za simpatiju ili strast? Jer i to je moguće! Postoje znakovi koji ti mogu reći jesi li spremna za reći nekom 'volim te' ili još i nisi. Postoji 5 glavnih pitanja na koja sama sebi trebaš odgovoriti kako bi znala:
1.Jesi li 100% sigurna da ga voliš?
2.Kako ćeš se osjećati ako ti ne kaže natrag 'volim i ja tebe'?
3.Želiš li to reći zato što to stvarno i osjećaš ili imaš neke druge, skrivene, namjere?
4.Vjeruješ li da partner neće tu izjavu krenuti iskorištavati u svoju korist?
5.Misliš li da i partner osjeća isto prema tebi?

Slika nije pronađena Dvije riječi koje imaju veće značenje u vezi od 'volim te' - one su dokaz da te istinski voli

ljubav veza cura i dečko volim te prvi put izjava ljubavi kada je vrijeme

Još vijesti