Sanjarenje o simpatiji

Znamo kako ti je. Sviđa ti se, ali mu se bojiš reći da ti se sviđa. Plus što ne možeš nikako prestati misliti na njega. Ako i ti imaš trenutno simpatiju, onda trebaš čuti ovih 6 savjeta.

Čini ti se da ti je u glavi samo simpa! Ni na što drugo ne možeš misliti, a kada ga vidiš, zaboraviš i kako se zoveš i odjednom više ne znaš hodati, a on o ničemu od toga nema pojma. Suosjećamo! Priznati nekome da ti se sviđa nije lako. Nikad ne znaš kako će osoba reagirati i može te odbiti, što zvuči kao kraj svijeta u tom trenutku. I tako nam neki ljudi ostaju simpatije! Nikada mu ne priznaš da ti se sviđa, a potajno u sebi sanjariš o njemu i trenutku kada ćete postati nešto više – kada će ti prići i priznati da se i ti njemu zapravo cijelo vrijeme sviđaš. Ako imaš i ti trenutno simpatiju, onda MORAŠ čuti ovih 6 savjeta.

1.Je, vjerojatno primijeti da ne prestaješ gledati u njega
Nemoj misliti da si toliko diskretna koliko misliš da jesi. U većini slučajeva mislimo da smo neprimjetni, ali istina je da baš i nismo. Možda gledaš u njega non stop i misliš da neće primijetiti jer ste u gužvi, ali ako se to događa često, mogao bi primijetiti. Nabaci pogled, „slučajno“ se nađi na istom mjestu kao i on, ali nemoj to raditi prečesto jer ćeš samo početi izgledati kao stalker i čudakinja.

2.Zaprati ga na društvenim mrežama da ispipaš teren
Ako želiš provjeriti imaš li šanse kod njega i da te zamijeti, zaprati ga na društvenim mrežama. Nabaci ponekad lajk ili mu možeš poslati poruku kao odgovor na neki story koji stavi. Dovoljno je da mu privučeš pažnju i da primijeti da postojiš. Prvi korak si napravila. Po njegovoj ćeš reakciji vidjeti imaš li šanse.

Cura i dečko u jesen Ponašanja zbog kojih će se drugi zaljubiti u tebe – ovih 6 su ultra privlačna ljudima

3.Normalno je da si nervozna
Normalno je da si nervozna kad se nađeš u njegovoj blizini ili kada je on u pitanju. Nisi jedina. Svima je tako kada imaju simpatiju, samo neki tu nervozu bolje skrivaju od drugih.

4.Ništa nije nemoguće
Nemoj misliti da je nemoguće da se i ti svidiš njemu. Naravno da je moguće! Osim ako je u vezi, tada nemoj niti pomišljati na to da se ideš miješati. No, ako je solo, sve su opcije otvorene. Nemoj samu sebe spuštati s razmišljanjima „ma nema šanse da se ja njemu sviđam“.

Dečko i cura Nekada je bolje ne priznati svoje osjećaje simpatiji: 6 situacija kada trebaš držati jezik za zubima

5.Ne moraš mu priznati da ti se sviđa – ili možeš ako to želiš
Nitko ne kaže da mu moraš nekada priznati da ti se sviđa. Ne moraš. Može zauvijek ostati tvoja tajna simpa. Nemoj se stresirati oko toga da mu moraš reći ili da moraš napraviti prvi korak. Nekada simpatije ostanu samo tiha patnja. Pogotovo ako se radi o nekome tko je zabranjeno voće.

6.I zapamti – ti si ulov
Nemoj zaboraviti da si ti netko tko je odličan i da bi mu trebao biti kompliment to što si ti zagrijana za njega. Ako ćeš razmišljati negativno o sebi, bit ćeš nezadovoljnija sama sa sobom i isijavati takvu energiju. Kada samu sebe uvjeriš da si ulov, onda ćeš i izgledati samopouzdanije i samim time privlačnije. Čak i da mu priznaš da ti se sviđa i on te odbije, opet se sjeti da si ulov i da on gubi, a ne ti.

simpatija imaš simpatiju ljubav zaljubljena savjeti moraš čuti

Još vijesti