par

Zaljubljenost nas može zaslijepiti na trenutak i dozvolimo si da se netko prema nama ponaša loše i da se poigrava s nama. Nekima treba dulje, a nekima kraće da otvore oči. Ovo je mala pomoć koja bi tebi mogla pomoći otvoriti oči.

Dečki će se nekada poigravati s nama i našim osjećajima. Nekada to rade namjerno jer im je zabavno, što je totalno problematično ponašanje, ali nekada to i ne rade namjerno. Jednostavno ne shvaćaju koliki utjecaj imaju stvari koje rade ili govore. Iako je i to moguće, nekako je više slučajeva kada će se dečki namjerno poigravati s curom, tj. više njih odjednom. Jer su si zamislili da su kul i da su 'igrači'. Obično će takvi likovi ostati bez svih kvalitetnih cura i završiti s nekom koja ostane. Takav ti dečko definitivno ne treba i trebaš ga prestati ganjati i davati mu svoje vrijeme. U njegovom ponašanju možeš pronaći 7 znakova koji ti govore da mu ne značiš ništa i da od tebe samo pokušava raditi budalu.

Cura i dečko Kako prestati uvijek padati na dečke koji te samo iskoriste? Trebaš čuti ovih 7 savjeta

1.Rekao ti je da ne želi vezu, iako zna da ti želiš, svejedno ti se non stop javlja
Bitno je da uvijek na početku daš do znanja osobi što želiš, pa ako ne želite istu stvar, da niti ne počinjete ništa, jer će netko inače ostati povrijeđen. Ako si cura koja želi ozbiljnu vezu, a on ti je rekao da ne želi vezu, nemaš tu više što raditi, prekriži ga i nastavi dalje. Kada ti se on nastavlja javljati, a ti mu nastavljaš odgovarati na poruke, zapravo mu dopuštaš da se poigrava s tobom. Jer nemoj pomisliti kako je to znak da je promijenio mišljenje.

2.Dopisuje se non stop s tobom, ali te nikako ne poziva na dejt
Samo zato što ti se svako jutro javlja s 'dobro jutro ljepotice moja' ili nekom sličnom rečenicom, ne znači da to stvarno i misli ili da si ti jedina kojoj šalje takve poruke. Dečki koji odnos održavaju samo na dopisivanju vjerojatno već tada imaju u rotaciji nekoliko cura s kojim se viđaju, a tebe čuva kao rezervu ako neka od njih ispadne. U redu je neko se vrijeme dopisivati kada se tek upoznate, ali nakon toga treba doći i susret.

3.Rekao je da nikada nije bio zaljubljen
Cure kao lude privlače dečki koji se predstavljaju kao da su osjetljivi i da nikada nisu iskusili pravu ljubav. Odmah imamo potrebu 'popraviti ga' i pokazati mu ljubav. Postaje naš ljubavni projekt. Dečki jako dobro znaju da ovakve rečenice pale na curama i da će te tako odmah privući. Jako rijetko ovakva rečenica bude rečena iskreno, češće je dio njegove 'igre'.

4.Flerta s tobom, ali na tome sve ostaje
Kada se negdje slučajno sretnete, u izlasku, busu, pred školom, bilo gdje, drago mu je što te vidi i flerta s tobom. Čini ti se da mu se sviđaš, jer zašto bi inače djelovao sretan što te vidi i tako se ponašao, ali na tome sve ostaje. Nikada ne predloži da se družite kasnije, ne dopisujete se ili jako rijetko, sve staje na tom flertanju. Nešto ga očito zadržava da ne napravi taj korak dalje. Nemoj gubiti vrijeme na njega.

Cura i dečko Kako u 9 koraka doći od cure s kojom se spetljao do njegove službene djevojke

5.Tek je izašao iz veze i nije za ništa ozbiljno, ali želi vidjeti gdje će otići ovo s tobom
Nemoj padati na ovakve rečenice. Iako je dobro zamaskirao, zapravo ti želi reći da ne želi ništa ozbiljno s tobom, ali zna da ako to kaže izravno, postoje dobre šanse da ćeš otići. I zato slaže ovakve rečenice kojima ti želi dati nadu da ne bi otišla. Kada ti dečko na bilo koji način kaže da ne želi ništa ozbiljno, to je to, nemoj tražiti znakove u drugim stvarima koje je rekao, ovo je jedino što trebaš doživjeti.

6.Nikada te još nije odveo na pravi dejt, već se nalazite kod nekoga doma ili negdje u parkiću gdje nema nikoga
Čak i ako se vidite, vaši susreti djeluju tajno, kao da vas nitko ne smije vidjeti zajedno. Ne čini ti se, nego ovo stvarno može biti slučaj. Iz nekog razloga ne želi da drugi znaju za vas, a koji god to bio razlog, sasvim je svejedno, ne zaslužuješ da se bilo tko tako odnosi prema tebi.

7.U zadnji tren se javlja da bi se mogli vidjeti
Nema planiranja unaprijed, javi ti se doslovno u zadnji tren da bi se vidio i onda ti otkazuješ druge stvari koje si imala u planu za tada. Ne! Nemoj to raditi. Očito ti njemu nisi dovoljno bitna, nemoj ni ti dopuštati da on tebi bude jer će te na kraju izigrati. Kada se nekom dečku stvarno sviđaš, neće ti se uvijek javljati u zadnji tren s nekim planom nego ćete se dogovarati za druženja danima unaprijed.

dečko veza izigrava te radi budalu od tebe ljubav znakovi upozorenja ne želi ništa ozbiljno casual veza