Cura i dečko

Neki dečki žele ozbiljnu vezu, ali ima i puno njih koji samo žele kratkotrajne zabave, što neće uvijek baš otvoreno priznati, jer znaju da bi s tim priznanjem odbili neke djevojke.

U redu je da svatko želi tip veze koji njemu najbolje odgovara, ali je u redu to onda i dati do znanja osobi s kojom se družiš. Kako ne bi jedna strana imala prevelika očekivanja. Nekako nam se čini da i dalje većina cura traži one prave, ozbiljne veze, dok je dobrom djelu dečki na pameti samo casual odnos. Postoje neke stvari po kojima možeš prepoznati da dečko nema na pameti ništa ozbiljno s tobom. Barem tako kažu drugi pripadnici muškog spola, a vjerovat ćemo im da dobro poznaju svoj spol.

1.Uvijek samo hvali tvoj izgled
Svima je drago kada dobiju kompliment i kada im dečko pohvali kako izgledaju. Ili mu se posebno sviđa nešto na tebi. Podignut će ti samopouzdanje i malo ćeš pasti na njega. Problem nastaje kada su svi komplimenti koji ti upućuje fokusirani samo na fizički izgled. Ovo pokazuje i da te gleda samo na taj način i da ne želi ništa duboko ili ozbiljno s tobom.

2.Već na prvom dejtu mu ruke stalno bježe na tebe
Pomalo je creepy kada već na prvom dejtu prolazi rukom po tvojim leđima ili nozi ili bilo kojem drugom dijelu tijela. Čak i da ti se sviđa, ovo bi ti trebalo izgledati sumnjivo i ne baš kao dobar znak. Valjda bi tada trebao biti više zainteresiran za to da te bolje upozna.

par Ovo se ne može uljepšati: 7 znakova da se poigrava tvojim osjećajima - i ti mu to dopuštaš

3.Okružen je djevojkama – ima hrpu ženskih frendica, cura na Instagramu…
Nema ništa loše u tome što neki dečko ima i ženske frendice, problem nastaje ako je svaka cura koju spomene 'frendica'. Dodatno je loš znak ako vidiš da prati hrpu cura i da si ostavljaju čudne komentare, zavodljive ili srčeka.

4.Ne želi imati nikakve duboke razgovore
Nećeš odmah čim ga upoznaš baciti neka super intimna i duboka pitanja, prvi su razgovori najčešće opušteni i lagani. Kako vrijeme prolazi, normalno je i da se pojave neke ozbiljnije teme i da se razgovori prodube. Kada se to ne događa, najčešće samo čeka da ti postane dovoljno ugodno s njim da može predložiti da budete intimni.

5.Ne upoznaje te sa svojim prijateljima
Ako je prošlo nekoliko mjeseci da redovito izlazite, a nisi nikada vidjela nikoga iz njegove ekipe, zabrini se. Pogotovo ako znaš da redovito imaju druženja.

6.Spominje seks već na nekom od prvih susreta
Iako možda to spomene kroz šalu ili pokuša okrenuti na šalu, nemoj samo prijeći preko toga. Moguće je da samo isprobava vodu i želi vidjeti ima li već sada šanse za nešto više u seksualnom smislu ili će još morati čekati.

7.Slaže se sa svime što ti kažeš
Ne želi ikakve probleme ili konflikte i tako mu je svejedno što si rekla, samo želi da budeš dobro raspoložena i da ti se svidi što prije. Iako ovo može biti nezgodno, jer ako nema niti jednog drugog znaka, može biti i da si jednostavno našla dečka koji je muška verzija tebe.

8.Nešto ti je sumnjivo u vezi s njim, ali ne možeš odrediti što
Instinkt ti govori da tu nešto nije kako treba biti, ali nisi sigurna što. Takve misli znamo odbaciti i reći si da nam se samo pričinjava ili da si želimo zakomplicirati život, ali u dobrom djelu slučajeva će se pokazati da ti je instinkt bio u pravu i da nešto je bilo sumnjivo.

Cura i dečko Znakovi da tvoja casual veza ima šanse postati nešto ozbiljno

9.Čini se predobar da bi bio istinit
Vjerojatno nije takav kakvim ti se predstavlja, već se prilagodio tebi i onome što ti želiš od dečka, samo kako bi ti prije pala na njega.

casual veza dečko veza zabava ljubav ne želi ništa ozbiljno dečki otkrivaju znakovi