Zaljubljeni par

Upoznala si ga, dopisujete se i pitaš se je li to to. Jeste li dobar par ili možda niste jedno za drugo? Najbolje je odmah na početku upoznavanja pokušati procijeniti, iako to nije uvijek moguće. Uz ovih 8 pitanja ćeš ipak biti malo bliže odgovoru.

Puno nas ima popis kriterija koje želimo u budućem dečku. Kako želimo da izgleda, kakve želimo da ima interese i kako želimo da se ponaša. Fokusiramo se na to koliko su kriterija zadovoljili i prema tome procjenjujemo je li netko za nas. Zapravo to nije baš najbolja metoda. Puno ćeš bolji odgovor na pitanje „je li on stvarno za mene?“ dobiti ako se nakon vašeg druženja pitaš ovih 8 pitanja. Kriteriji nisu loša stvar, ali oni se često fokusiraju na površne stvari. One stvari koje nisu presudne za uspjeh veze. Bilo da ste bili na prvom dejtu, trećem ili desetom, ovih će ti 8 pitanja otkriti jeste li dobar par i imate li šanse za sretnu vezu.

1.Izvlači li ta osoba iz tebe ono najbolje?
Ili ono najgore? Osjećaš li se zbog te osobe kao da si više motivirana i imaš želju biti bolja i iskazati se?

2.Kako se tvoje tijelo osjećalo tijekom dejta? Ukočeno, opušteno ili nešto između?
Tvoje ti tijelo može poslati signale. U nečijem društvu se nećeš moći opustiti koliko god pokušavala i to može biti signal tvog tijela da nešto tu ne štima.

3.Osjećaš li se bolje nakon druženja s njim?
Kada dođeš doma, osjećaš li se bolje ili lošije naspram kako si se osjećala prije dejta? Kada sve prođe super i kada je osoba s kojom se viđaš super, doma ćeš se osjećati presretno.

Zaljubljeni par Testiraj ga: Prije nego uđete u vezu tvoj budući dečko mora ispuniti ovih 10 'zadataka'

4.Ima li nešto vezano za njega što ti je posebno zanimljivo?
Nešto što je rekao ti je uhvatilo pažnju i želiš saznati više i bolje ga upoznati? Ili ti je ravna crta i čini ti se okej, ali nisi previše oduševljena?

 

 

5.Nasmijava li te?
Humor je bitan! Kada imate isti smisao za humor, vaš će odnos biti bolji. Nezgodno je ako on kaže nešto smiješno, a ti mrtva ozbiljna ili se moraš praviti da ti je smiješno. Ne želiš godine provesti s nekim takvim. Smijeh je važan za vezu.

6.Jesi li se osjećala kao da te sluša i stvarno čuje?
Nekada se osjećamo kao da pričamo sa zidom kada komuniciramo s određenim ljudima. Jasno ti je da to nije dobro i da se tako ne bi trebala osjećati. Trebaš se osjećati kao da te osoba stvarno sluša jer to znači i da si mu zanimljiva.

Spoj Najromantičniji spojevi IKAD – 10 ideja kada želiš osobu oboriti s nogu u potpunosti

7.Jesi li se osjećala atraktivno u njegovom društvu?
Postoje ljudi koji će ti svojim komplimentima, pogledom i ponašanjem dati do znanja da si najljepša cura na svijetu. S druge strane, ima i onih u čijem ćeš se društvu osjećati kao da nisi ništa posebno. Definitivno nije lijep osjećaj.

8.Jesi li se tijekom vašeg druženja osjećala očarano njime ili ti je bilo dosadno?
Kako si se ti osjećala tijekom vašeg druženja? Nemoj se fokusirati previše na to kako se ON osjećao i sviđaš li se ti njemu – pravo je pitanje sviđa li se on dovoljno tebi i je li ti zanimljiv.

veza ljubav viđanje jeste li jedno za drugo dobar par imate li šanse pitanja pitati se

Još vijesti