Zaljubljeni par

Nemoj baš ulaziti u vezu s bilo kim. Nije svaki dečko vrijedan tvog vremena i tvog srca. Oni koji nisu za tebe će ti to s vremenom i pokazati. Pa ipak, možeš već dok se upoznajete vidjeti je li on materijal za vezu i za tvog dečka.

Ne mora on znati da ga testiraš, ali prije veze bi ga trebala testirati da vidiš koliko mu je stalo. Je li netko tko želi vezu samo zato da može reći da je u vezi ili da naljuti bivšu? Ili je netko kome se stvarno iskreno sviđaš i stalo mu je do tebe? Razliku ćeš vidjeti na ovih 10 ponašanja. Postoji 10 'zadataka' koje bi svaki dečko trebao odraditi prije nego postane tvoj dečko. Naravno, on neće znati da ih odrađuje, to je tvoja mala tajna koja će ti reći koliko mu je stvarno stalo. Ovo su tih 10 zadataka.

1.Treba se potruditi osmisliti neki dejt koji nije odlazak na piće
Ne mora to biti neki skupi dejt, već nešto što pokazuje da mu je stalo i da te sluša. Vjerojatno ćeš u nekom trenutku spomenuti što voliš raditi, gdje voliš ići… i kada takve stvari ponekad uzme u obzir kod organiziranja dejta, to ti je znak da se družiš s osobom kojoj je stalo i koja se trudi. Ako mu je svaki dejt odlazak na cugu na isto mjesto, to neće ići u njegovu korist.

2.Treba ti jasno dati do znanja što osjeća prema tebi
Nema muljanja i davanja signala. Treba ti jasno reći što osjeća i na čemu ste. Naravno da to neće napraviti na drugom dejtu, ali kada se već neko vrijeme viđate, i ako želi nešto više, fer je i da ti to jasno da do znanja, ne samo gestama, već i riječima.

par Pitanja koja MORAŠ pitati svog dečka: Njegovi će ti odgovori reći je li on prava osoba za tebe

3.Treba provjeriti jesi li došla doma sigurno
Dečko kojem je stalo će se brinuti jesi li došla doma bez problema ako se vidite nekada kasnije navečer. Onaj koji će u takvim slučajevima porukom samo kratko provjeriti da si doma došla sigurno, to je pravi princ na bijelom konju.

4.Treba se prestati dopisivati i viđati sa svim ostalim curama
Ako vidiš da se dopisuje i s drugim curama i da je i dalje na dejting aplikacijama, to nije dobar znak. Prije nego uđeš u vezu s njim, ako je toliko zagrijan za tebe da želi vezu, nije baš u redu da se viđa s drugima ili da i dalje traži nekoga.

5.Treba te upoznati s prijateljima
Ili barem s nekim od njih. Lijepo je znati da te ne skriva i da nisi tajna.

6.Treba pokazati da je zainteresiran za nešto više od samo fizičkog zbližavanja
Treba biti između vas kemije, ona je bitna ako želite vaš odnos pretvoriti u pravu vezu. Pa ipak, to ne bi trebao biti fokus. Ako je to jedino za što on pokazuje interesa, to nije dobar znak. Jedno je kada mu se sviđaš i želi te poljubiti, a drugo kada svaki put pokušava da te ode korak dalje.

7.Treba pokazati da razumije ako se nekad ne možeš vidjeti i ne raditi dramu od toga
Svi imamo dane kada nam se nigdje ne da ići ili kada moramo otkazati dogovor jer nam je nešto drugo iskrsnulo. To nije razlog za dramu. Kako će on reagirati u takvoj situaciji? Hoće li se naljutiti i naduriti ili će razumjeti i kao da se ništa nije ni dogodilo? Jer to stvarno ne bi ni trebao biti big deal.

8.Treba ti pokazati da te sluša
Lako je postavljati pitanja, ali mnogima nije lako slušati odgovore – i stvarno ih čuti. Prije nego ti postane dečko treba pokazati da te sluša. Možda će te iznenaditi nekim dejtom ili sitnicom koju si ranije spomenula u razgovoru ili će se sjetiti nekog detalja koji si rekla prije dva tjedna. To su sitnice, ali sitnice koje imaju veliko značenje.

cura i dečko Nisu ni dečki hrabri: Znakovi da mu se sviđaš, ali je presramežljiv da napravi prvi korak

9.Treba te poljubiti
Prvi se poljubac treba dogoditi prije nego postanete službeno cura i dečko. Za neke ovo može ispasti trenutak gdje će izgubiti zanimanje. Možeš shvatiti da između vas ipak nema kemije ili poljubac bude toliko loš da ga ne želiš ponoviti. Zato je to najbolje 'odraditi' prije.

10.Treba biti netko s kim te nije sram u javnosti
I za kraj, zadnji zadatak u kojem se treba iskazati je da se pokaže kao netko s kim te nije sram biti u javnosti ili da te drugi s njim vide u javnosti. Ne bi se trebala sramiti svog dečka i to ne bi trebao biti netko s kim ti je neugodno u javnosti.

veza dečko zadaci koliko mu je stalo prije ulaska u vezu ljubav

Još vijesti