Spoj

Kada dođe tvoj red za osmišljavanjem sljedećeg spoja, uzmi neku od ovih ideja jer s njima igraš na sigurno. Romantika će osvojiti i cure i dečke. Ovi će spojevi definitivno biti za pamćenje.

Neće svaki spoj koji imaš s partnerom biti legendaran i drugačiji. Ali ako je s osobom koju voliš, bit će poseban. No što kada ti treba nešto wow, nešto što će ostaviti dojam? Romantičan spoj kao iz snova! Bilo da cura ili dečko organizira sljedeći spoj, ovo su neke ideje koje će biti teško nadmašiti. Najromantičniji spojevi ikad! Iako će za svakoga romantika biti nešto drugo, ove su ideje pravi romantični klasici s kojima ne možeš pogriješiti. I nećeš bankrotirati organizirajući ovakav dejt. Iako je wow ići primjerice na vožnju balonom, nije nešto što itko od nas može samo tako izvesti. Ali sve ove ideje, itekako se mogu lako provesti u djelo.

1.Večera uz svijeće
Apsolutni klasik! Iako je to nešto što je već pomalo isfurano, nikada neće dosaditi. Ne mora to biti večera kod nekoga doma, već možete vani na klupici organizirati ovakvu večer i pozvati dostavu.

2.Rekreiranje prvog dejta koji ste imali
Ovo će biti posebno romantično jer je i sentimentalno. I pokazat će da pamtiš sitnice. Možda nećeš moći skroz vjerno i identično rekreirati taj dejt, ali napravi najbolje što možeš.

3.Piknik pod zvijezdama
Piknik je još jedan tip dejta koji je sladak. Posebno će biti romantičan u večernjim satima. Samo se sjeti uzeti sprej protiv komaraca ili bi romantika mogla biti ubijena u par minuta.

Dečko i cura na spoju ljeti Na dejt ne možeš bez ovih stvari: 8 njih koje MORAŠ imati u torbici pogotovo po ljeti

4.Šetnja uz izlazak ili zalazak sunca
Izlasci i zalasci sunca su uvijek dobra ideja i koju god aktivnost dodaš uz njih, može proći. Šetnja je samo primjer da to ne mora biti nešto veliko.

5.Kampiranje
Idealno sada za preko ljeta! Pogotovo ako ste oboje ljubitelji prirode. Ovo može biti sladak način da provedete jedan cijeli dan i noć zajedno.

6.Kino projekcija samo za vas dvoje
Ako želiš stvari podignut na level iznad i ekstra se potruditi. Možda neće biti najjednostavnije organizirati, ali zamisli koliko će ti partner(ica) biti iznenađen(a) kada vidi da ih čeka privatna projekcija omiljenog filma. Ovo možeš pokušati organizirati u pravom kinu, ili u svom vrtu, boravku, gdje god. Pretvori prostoriju u mali romantični brlog.

7.Jednodnevno putovanje
Putovanja su malo skuplja ideja za dejt, ali ako se radi o nekom bitnom dejtu ili godišnjici, isplatit će se jer mogu istovremeno biti i poklon. Jednodnevno putovanje samo za vas dvoje u neki obližnji grad – zašto ne? Ne treba ići daleko.

8.Improvizirani plesni podij pod zvjezdanim nebom
Sigurno znaš omiljene pjesme ili omiljenog izvođača osobe s kojom si u vezi, i to je sve što ti treba. Složi playlistu od tih pjesama i negdje gdje nema nikoga, pusti ih i zamoli osobu za ples. Pa što onda ako ne znate plesati? Bit će zabavno i ako se samo ljuljate i vrtite.

spoj Jesi li loša u dejtanju? Ako se pronalaziš u ovih 10 stvari spojevi s tobom nisu baš za pamćenje

9.Ako si u vezi na daljinu – samo se iznenada pojavi pred vratima te osobe
Iako će toj osobi biti iznenada i neočekivano, svejedno, na tvojoj strani treba biti odrađeno planiranje. Provjeri indirektno s tom osobom ili s prijateljima ili obitelji svoje cure/dečka jesu li tada slobodni i hoće li biti doma. Pripremi si teren i onda ih iznenadi.

10.Koncert vama omiljenog glazbenika
Ulaznice za koncert vama omiljenog izvođača. Iako možda ne slušate u potpunosti istu glazbu, sigurno imate nekog izvođača kojeg volite i jedan i drugi. Još ako vidiš da ima negdje u blizini ili u vašem gradu koncert – to je sve što ti treba za super romantični dejt za pamćenje.
 

spoj dejt romantika najromantičniji spojevi ideje za spoj što raditi na spoju

Još vijesti