Sumnje u vezi

Ljubav je poprilično slijepa i kad se zaljubimo teško je vidjeti nečije mane, a pogotovo neke od signala po kojima bismo mogle zaključiti da je on jednostavno takav i da voli šarati okolo. Kada biste 100% znale da je vaš dečko sklon nevjeri u vezi, naravno da ne biste završile s njim.

No, postoje neke karakterne osobine, zbog kojih biste mogle posumnjati u to da vidi samo vas i u njegove riječi da vas nikada ne bi prevario.

1. On je impulzivan

Ako je on i do sad bio sklon poduzimati neke radnje, bez da je dobro razmislio ili analizirao situaciju i bez da je razmišljao o posljedicama – nemamo dobre vijesti za vas. Isto tako mogla bi mu se svidjeti neka cura pa bi impulzivno mogao poželjeti biti s njom, ne razmišljajući da će time nepovratno uništiti vašu vezu.

2. On je koketa

Možda ste i vi pale na njegov originalan ulet i možda ste zahvaljujući njegovom talentu za flertovanje danas završili u vezi. Možda mu sposobnosti flerta omogućuju da se lakše provlači u nekim životnim situacijama, no isto tako – sklonost flertanju znači da više privlači pažnju i da će možda neke cure njegovo ponašanje protumačiti na drugačije načine, što ih može ohrabriti da mu priđu, a i njega da nastavi igru zavođenja.

3. On je preveliki oportunist

Za njega vrijedi ona da „prilika čini lopova“. Ne osjeća se loše, ako je napravio nešto loše, jer kod njega nema usađenih moralnih vrijednosti i načela. Bitno je da je u tom slučaju pobijedio i dobio ono što je htio. Na malim sitnicama i u njegovom svakodnevnom ponašanju možete već naslutiti s kakvom osobom imate posla. Ako nema problema učiniti drugima nažao, znajte da niste niti vi neka iznimka.

4. On je narcis

On je u svojim očima najljepši i najbolji pa baš zato što je u svojim očima takav, smatra da možete biti sretni što vas on želi. Isto tako, ako naiđe neka bolja, neće se libiti ostaviti vas, jer najbolji zaslužuju najbolje.

5. On nema empatije

Ako se ne može ubaciti u tuđu kožu, ako prema drugima ne pokazuje nikakav osjećaj sažaljenja, znajte da ga neće imati niti za vas. Takvi dečki bez problema će vas prevariti, jer oni ionako ne mogu shvatiti kako ćete se vi osjećati kad saznate za izdaju.

6. On je varalica

Možda je vaša veza započela upravo varanjem. Možda je baš on svoju curu prevario s vama i tako je ona postala bivša. No, tko jednom prevari, mogao bi to učiniti ponovno.

varalica varanje u vezi kako znati da će te prevariti dečki skloni u varanju kako prepoznati varalicu kako prepoznati da će te prevariti sklon varanju

Još vijesti