Slika nije pronađena

Uhvatila si ga ili ti je frendica rekla da tvoj dečko muti s nekom drugom curom. Možda je u pitanju samo pričanje na hodniku, možda dopisivanje, a možda je u pitanju i nešto više. Naravno da si u bedu, ali i dalje ga voliš.

Slažemo se, najgora moguća situacija. Prva opcija je zaboraviti ga i nastaviti dalje sa svojim životom, ali ako mu ipak poželiš oprostiti moraš odgovoriti na nekoliko važnih pitanja.

1. Jesi li si dala dovoljno vremena da procesuiraš što se dogodilo? - jedan dan si saznala za prevaru, drugi dan te on moli za oprost i već treći dan ste skupa. Daj si dovoljno vremena da razmisliš o svemu – tko je ta cura, što se točno dogodilo, zaslužuje li drugu priliku? Ako je potrebno čekaj i nekoliko dana ili tjedana, sve dok ne osjetiš da si spremna.


2. Želiš li se osvetiti? - ako se želiš pomiriti samo zato da onda ti njega možeš prevariti to nije dobar znak. Ako već želiš i ti priliku za ljubljenje ili flert s drugim dečkom napravi to prije nego što mu se vratiš. Ali jednom kad pristaneš opet biti u vezi – nema varanja!


3. Jesi li spremna nastaviti dalje? - ili ćeš mu svaki put kad bude razgovarao s nekom curom prigovarati? Prevara se ne zaboravlja lako i moraš znati jesi li spremna ne spominjati to više.


4. Bojiš li se što će drugi reći? - ako ti sve tvoje frendice govore da je bolje da mu se ne vraćaš hoćeš li moći živjeti s njihovim pogledima nakon što objaviš da ste ipak u vezi?  No, ako je to tvoja odluka moraš biti jako sigurna u nju.


5. Vjeruješ li mu? - ako ste imali ozbiljan razgovor i ako se ispričao i obećao da se neće ponoviti – vjeruješ li mu?


VAŽNO

– varanje je znak da nešto ne valja u vezi. Prije ulaska u vezu morate ozbiljno porazgovarati i pokušati vidjeti u čemu je problem i tek ako ste oboje spremni raditi na vezi to sve skupa ima smisla.

Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Uhvaćeni u zločinu: poznate djevojke koje su otkrile da ih dečki varaju

Znastvenici tvrde: ovi tipovi osoba će vas prevariti!

Kviz: Prevara – koliko si sklon/a varanju?

dečko prevara varalica varanje cura

Još vijesti