Kad

Jedna korisnica TikToka @angelaxlaba na svojem je profilu podijelila video u kojem je pokazala kako je otkrila prijevaru svog dečka.

Njezin James joj se jedan dan javio s isprikom da će cijeli dan provesti sa svojom obitelji na rijeci. Kako joj ništa ne bi bilo sumnjivo, poslao joj je i fotografiju na kojoj pozira u kajaku, uz natpis „spreman za riječne brzace…“

No žensku intuiciju ne možeš prevariti. Sve je to ovoj curi bilo sumnjivo pa je zumirala fotku kako bi vidjela odraz u Jamesovim sunčanim naočalama. I kad je zumirala fotku, imala je što vidjeti: nepoznata djevojka sjedi u Jamesovom kajaku.

 

@angelaxlaba how i finally caught my boyfriend cheating on me and then he calls me with her to break up once he was caught ☺️ #fyp #cheater #liar #WhenRiftanSays ♬ what the fuck was that - champagnemami

 

Nakon što je shvatio da je uhvaćen, James je prestao odgovarati na njezine daljnje poruke.

Uvijek je neugodno kad saznaš da si prevaren, no bitno je saznati istinu. Tako je i Angela shvatila na vrijeme s kime je u vezi i pri tome zadivila korisnike TikToka koji su joj pisali kako je stvarno lukava te kako provodi istrage na razini FBI-a.

TikTok prevara dečko uhvaćen u prevari varanje u vezi otkrivena prevara

Još vijesti