Liam i Miley

Ako ste već otvorile ovaj članak, vjerojatno sumnjate u odanost vašeg dečka.

Iako svaka veza prolazi kroz bolje i lošije faze, iako niti za jednu vrstu ponašanja ne možemo 100% potvrditi da znači kako vas vaš dečko vara, ipak postoje neki znakovi koji ukazuju da pored vas, ima još nekog sa strane.

Možda je to samo flert, možda je i više od flerta, ali ako radi više stvari s popisa koji ćemo vam dati, definitivno imate razloga biti sumnjičavi.

1. Skriva telefon

Jedna od crvenih zastavica u vezi je ako sakriva svoj mobitel od vas. Nije da on mora imati vašu lozinku telefona ili vi njegovu, ali dečki koji varaju neće baš ostavljati telefon uokolo. Posebno će se uplašiti zvona telefona i potrudit će se da vi ne vidite tko im je pisao ili tko ih je zvao. Ako se on ljuti ili brani da uopće dotaknete njegov mobitel, moguće je da nešto sakriva. Ako se smješka dok gleda u svoj telefon i ako ga vi upitate što je to smiješno vidio, a on nema odgovora – znači da se tu nešto drugo skriva.

2. Ne komunicira s vama

Svi smo mi s vremena na vrijeme zauzeti raznim obvezama i nemamo se vremena javljati jedni drugima. No, ako prođe dan, a da vas vaš dragi nije pitao kako ste ga proveli, kao što je to prije uobičajavao – nešto tu ne štima. Ako primijetite da je online na aplikacijama za dopisivanje, ako primjećujete u posljednje vrijeme da se uvijek vi prvi javljate, a da vam on odgovara šturo i kratko – znači da fokus ima na nekome drugome. Dečki prestaju s komunikacijom ne samo kako bi prikrili tragove, nego kako bi se i mentalno odvojili od vas – što će potencijalni prekid učiniti lakšim.

3. Odjednom manje vremena provodite skupa

Možda ste ga pitali zašto se distancirao od vas. Ako nema nekih drugih privatnih problema (u školi, u obitelji ili na radnom mjestu), a nema potrebu provoditi vrijeme s vama niti se družiti, to znači da vrijeme provodi negdje s nekim drugim.

4. Tajnovit je na društvenim mrežama

Možda više ne možete vidjeti popis njegovih prijatelja ili pratitelja i možda se ljuti na vas ako ste ga označili u nekoj objavi. Ako ste u vezi i ako je sve uredu, zašto bi mu smetalo ako ste ga označili npr. na nekoj zajedničkoj fotki na Instagramu? Još je čudnije ako je obrisao neke vaše zajedničke fotke s društvenih mreža, a bez nekog objašnjenja.

5. Ružno se ponaša prema vama

Neki dečki koji varaju mogu se osjećati loše zbog onog što rade pa se i namjerno ponašaju na način za koji se nadaju da će vas natjerati da prvi prekinete s njima. Ok, nitko nije savršen i svi imamo neke male mane, ali ako je vaš dečko odjednom postao bezobrazno kritičan prema vama ili vas uspoređuje s nekim drugim osobama, nazivajući ih ljepšima ili boljima, to je definitivno još jedna od crvenih zastavica koje upućuju da nešto ne valja.

6. Ne voli previše pitanja

Naravno, intuicija vam govori da u vašoj vezi nije isto kao prije pa mu postavljate pitanja i želite doprijeti do njega. No svaki vaš pokušaj da doprete do njega, završi sa svađom i njegovim prijekorima da ga pokušavate kontrolirati, da niste normalni s pritiscima i provjerom.

7. Možda će se čak i previše potruditi da sakrije očite dokaze

Ima i onih dečkiju koji kad varaju, postanu vrlo kreativni u smišljanju laži. Ako inače nije takav, a ako vam odjednom može ispričati priču sa 1001 nepotrebnim detaljem s njegovog izlaska s frendovima, moguće da nešto mulja. Ima različitih tipova varalica, od onih koji kad varaju pa se povlače u sebe, do onih koji se trude u prikrivanju očitih tragova pa pretjeraju s pričom. Vi najbolje poznajete svog dečka i znate kakav je bio inače, je li bio razgovorljiv pa odjednom postao povučen ili je pak obratno.

8. Ljubavi je sve manje

Ako vas sve manje ima potrebu zagrliti ili poljubiti, ako osjećate da mu više niste privlačne i ako vam više ne upućuje poglede pune ljubavi kao nekad – vrlo vjerojatno vas vaša intuicija ne vara, nego vas vara on.


Zaključak

To što vas on vara nema veze s vašim izgledom, osobnošću ili generalno vrijednošću. Ako to stvarno radi, onda je duboko u sebi nesiguran i pokvaren, a velike su šanse da će to ponavljati u budućnosti i sa svim drugim curama s kojima se nađe u vezi. Nemojte očajavati, sva iskustva pa i ona loša, nas grade i iz njih možemo izvući pouke. Iako nije neka utjeha, ali niste jedine i zato ćemo vas na kraju članka podsjetiti na Miley Cyrus koja je isto bila prevarena, što ju je inspiriralo za pjesmu koja je postala glazbeni hit. Život svakako ide dalje, a vi zaslužujete nekog boljeg, tko vam neće tako podmuklo raditi iza leđa.

 

 

kako prepoznati da dečko vara kako prepoznati prevaru prevara u vezi znakovi da vara znakovi da dečko vara ponašanja koja ukazuju na prevaru u vezi varanje u vezi

Još vijesti