par

Dečkima komplimenti znače čak više nego curama jer ih nisu navikli dobivati. Zato kada mu daš neki kompliment, to će mu itekako biti drago čuti. Nemoj početi pretjerivati jer će onda izgubiti svoju važnost, ali tu i tamo mu nabaciti neki ovakav kompliment, nije loša ideja.

I to zaboravi na one obične komplimente 'danas izgledaš baš dobro' ili 'super se ljubiš'. Iako nisu ni takvi komplimenti za odbaciti, ipak, postoje oni koji će biti još bolje primljeni. Na ovih će se 9 komplimenata svaki dečko rastopiti i posebno oduševiti jer sigurno nije nešto što je često čuo od djevojaka. Samo nemoj nikako lagati i davati mu komplimente koje ne misliš, to će se lako primijetiti. Neki od ovih sigurno može biti baš i za tvoju vezu.

1.Ponosna sam na tebe

Ako je u nečemu uspio i napravio nešto s čim se dugo muči ili što jako želi, pokaži da si ponosna i reci mu to, jer sigurno jesi. Nekada nam ovakve najjednostavnije stvari niti ne padnu na pamet da bi mogli reći dragim ljudima, a njima će itekako puno značiti.

2.Baš su ti super prijatelji

Ne moraš biti BFF s njegovim prijateljima, ali reći mu da su ti simpa je nešto što svatko želi čuti. Naravno da u vezi uvijek želimo da se naš partner i prijatelji slažu.

3.To je bio tako zabavan dejt

Planirati i osmisliti dejt se možda tebi čini lagano, ali dečkima je ovo prava muka. Kada mu cura kaže da sam smisli dejt, sigurno ga oblije blagi znoj, pogotovo ako ste tek počeli dejtati. Želi impresionirati, a ne fulati i uništiti večer. Zato kada napravi nešto posebno, daj mu pohvalu.

4.Najbolji si u ____

Svi žele biti najbolji jer dečki su po prirodi dosta natjecateljski, zato kada daš neki kompliment da je najbolji u nečemu, to će ga posebno oduševiti. Osjećat će se kao da je kralj svijeta.

5.Kako mi je lijepo s tobom

Bilo da misliš na dejtu ili općenito. Daj mu do znanja i da se s njim osjećaš sigurno, to je još jedna stvar koju dečki vole čuti.

6.Što bi ja bez tebe?

Pogotovo će biti efektno ako mu ovakav kompliment daš nakon što ti je pomogao s nečim, primjerice ako ti je otvorio sok koji nisi mogla ili ti je pomogao dosegnuti nešto u dućanu na visokoj polici. Iako si samostalna i ne treba ti dečko da te spašava ili da radi nešto za tebe, vole čuti da ti mogu pomoći.

7.Kad ćemo se opet družiti?

Uvijek je lijepo znati da se netko želi opet družiti jer to je znak koji jasno govori 'sviđaš mi se' bez da osoba to tako direktno kaže. A i tko ne želi da drugi uživaju u njegovom društvu?

8.Hahaha a jesi smiješan

Dati kompliment koji se odnosi na njegov smisao za humor je također dobra ideja. Pogotovo ako vidiš da se trudi u tvom društvu biti smiješan. Dečki to vole raditi. Iako često nisu zapravo smiješni, kada im se netko sviđa, pokušavat će biti gospodin najzabavniji. Ovakav će mu kompliment boostati samopouzdanje.

9.Kako fino mirišeš

Ovo je nešto što svi vole čuti. Idealan kompliment koji mu možeš dati nakon zagrljaja.

Pogledajte još:

Postoji formula za dobru i sretnu vezu, a uopće nije komplicirana ili teška za izvesti

Najčešće greške s kondomima koje ljudi rade – mogle bi te skupo koštati

Dečki otkrivaju 14 stvari koje rade SAMO kada im se neka cura sviđa

komplimenti dati dečku osvoji dečka veza dejtanje

Još vijesti