Slika nije pronađena

I ti sigurno budeš ljuta kada ti neki dečko napravi nešto od ovoga. Ali uvijek mislimo da su jednostavno dečki i da im je to 'u krvi', a ne da to rade namjerno. E pa izgleda da rade namjerno kako bi provjerili koliko nam je stalo.

Možemo li se ljutiti na njih s obzirom da cure imaju psihološke igrice kojima provjeravaju koliko mu je stvarno stalo? Ispada da nismo jedine koje provjeravaju osjećaje onog drugog. I dečki imaju svoje igrice kojima provjeravaju koliko ti se stvarno sviđa i jesi li se ozbiljno zagrijala za njega. Sigurno će ti neko od ova tri ponašanja biti jako dobro poznato, ako ne i sva od njih. Stalno vidimo da dečki rade ovakve stvari, a sada ispada da iza toga postoji i razlog. Igraju se s nama! Evo koje su to tri psihološke igrice kojima nas provjeravaju.

1.Kaže da će ti se javiti kasnije – i onda tišina, ne javi se

Bilo da ti to kaže dečko s kojim dejtaš ili onaj s kojim si već i u vezi. Kaže ti 'javim ti se kasnije/sutra' jer sada ima neke stvari za obaviti ili negdje ide. I onda dođe kasnije, ili sutra, a on se ne javlja. Ispada da to radi s namjerom da provjeri koliko ti je stvarno stalo. I koji je sada najbolji potez koji možeš napraviti? Ako mu se javiš, bojiš se da ne ispadneš naporna i da ga gušiš, a ako se ne javiš, bojiš se da će to izgledati kao da ne misliš na njega ili te nije briga. Sve ovisi o tome koliko se često ovo događa. Kada je često, trebaš popričati otvoreno, ali ako je rijetko, pusti i samo mu se javi. To je ono što želi. Da pokažeš da si zainteresirana.

2.Zove te svojom ljubavi i djevojkom iako se znate kratko

Znate se kratko, ali on se već tada ponaša kao da ste u vezi i zove te slatkim nadimcima. Nije slučajno, i nije uvijek znak da je romantičar ili da se beskrajno zaljubio u tebe. Može biti da samo želi provjeriti jeste li na istoj valnoj duljini po pitanju veze i je li to nešto što i ti želiš. Jer te neće pitati otvoreno, već na ovaj način ispipava teren. Želi provjeriti koliko ti se sviđa i bi li htjela nešto tako ozbiljnije s njim. Neke cure ovakvo ponašanje može malo uplašiti jer je tipično za dečke koji te samo žele odvući u krevet. Ali ako se ne čini kao takav tip, onda te samo provjerava, da vidi hoćeš li pobjeći ako se spomene 'veza' ili 'ljubav'.

3.Lažni odlazak ili gubljenje interesa

Postoje i situacije kada je u jednom trenutku među vama sve super, a onda ti se u drugom čini da se ohladio i to ti nema smisla. S razlogom, zato što i nema. To je još jedan od njihovih načina kako provjeravaju hoćeš li se potruditi ili pustiti da stvari zamru. Obično će to napraviti kada se tek upoznajete i još niste službeno zajedno. Želi vidjeti koliko ti je stalo i hoćeš li mu se javiti, nastaviti razgovor, pozvati ga na druženje, pitati nešto…

Pogledajte još:

Ludo mu se sviđaš, ali to još nije shvatio: 11 znakova da je nesvjesno zaljubljen u tebe

Izlike koje ćeš čuti od dečka koji ne želi ozbiljnu vezu - evo što stvarno znače ovih 9 najčešćih

Cura otkrila što nam svima najviše smeta kada se ljubimo s dečkom - i svi se slažu s njom

veza psihološke igre Dečki sviđa li ti se sviđanje dejtanje

Još vijesti