cura na mobitelu

Svi smo to prošli, nekada je završilo sretno, a nekada baš i ne. Iako istina boli i nije ono što želiš čuti, nekada je baš ona prava okrutna istina ono što ti treba da se trgneš iz svog balončića.

Iako kreneš raditi nešto drugo, pogled ti cijelo vrijeme bježi na mobitel. I čekaš. I čekaš. Bilo da čekaš da ti odgovori na poruku ili da se javi jer je rekao da će se javiti sutra. Kada se čekanje pretvorilo iz sata u dane, znaš da se nešto dogodilo. Puno cura neće imati hrabrosti javiti se i vidjeti što se dogodilo. Kada je rekao da će ti poslati poruku, a ona nikako ne dolazi – ili ti je samo prestao odgovarati i zaustavio dopisivanje, i više ga nema, to može biti i iz razloga koje ne želiš čuti. Ako se radi o kratkom prekidu dopisivanja, moguće da je zauzet s nečim, ali ako prođu dani… Onda se možda trebaš pomiriti s tim da je ipak u pitanju neki od ovih pomalo okrutnih razloga.

1.Poslala si mu krive signale

Bez obzira što se govorilo da će dečka više privući ako se praviš hladna i nedostižna, činjenica je da će u realnosti veliki dio dečki takvo ponašanje odbiti. Oni nemaju samopouzdanja koliko misliš da imaju, a kada pročita iz tvog ponašanja da nisi toliko zainteresirana, maknut će se. Odustati. I možeš ti čekati do preksutra, ali on se neće javiti. Poslala si mu krive signale.


2.Dvoumio se između dvije cure – i ti si ispala

Znamo da ne želiš ovo čuti, ali moguće je. Pogotovo ako ste se tek počeli viđati ili dopisivati. U toj fazi vašeg odnosa ne možeš očekivati da će se čuti samo s tobom. Plus, ako si ga upoznala na nekoj dejting aplikaciji – u tom je slučaju ovo najvjerojatnija opcija. Jer tada možeš biti sigurna da priča s više cura. I vjerojatno mu se neka druga bila činila kao bolji izbor za njega. S obzirom da vaš odnos nije otišao daleko, ne smatra da je potrebno dati ti objašnjenje.

3.Dosadna si mu

Rekli smo ti da su razlozi okrutni. Međutim, najčešće su upravo ovakvi razlozi odgovor na pitanje zašto ti se ne javlja. A ovo je još jedan jako realan. Jednostavno si mu dosadna, vaši mu razgovori nisu zanimljivi i ne da mu se više davati priliku gdje vidi da nema ništa. Pogledaj vaša prošla dopisivanja. Ako sve izgleda previše uštogljeno i kao da dobar dio vremena pričate o ničemu, jer nemate o čemu, onda bi ovo mogao biti razlog. Pogotovo ako nema blagog zavođenja u vašem dopisivanju.

4.Niste u vezi, ne možeš očekivati da se non stop čujete

Samo zato što ste bili na jednom ili tri spoja, i sve ti se činilo dobro, daleko ste od toga da budete nešto. I vezano za to, nema potrebe da se čujete svaki dan ili da ti se redovito javlja. Cure često imaju velika očekivanja i u svojoj glavi požuruju odnos, smatraju da je ozbiljnije nego što je. On i dalje tebe ne smatra svojom curom i nećeš mu biti prioritet niti netko kome će se javljati svaki dan ili s kim će pričati cijeli dan.

5.Želi samo seks, a kada vidi da to neće dobiti, ghosta te

Puno dečki na prvu kada se počnete dopisivati može biti šarmantno, drago, pristojno, sve ono što želiš, a onda odjednom, nema ga. Bio je takav jer te htio odvući u krevet, a kada je vidio da ništa od toga, odustao je od tebe. Jer to je ono što želi – seks, a ne veza. I fokusirao se na neku drugu od koje će možda dobiti to što želi.

6.Ženskaroš je

Zašto ti se ne javlja danima? Zato što je te dane na redu neka druga cura. Ima više cura u svojem životu i sada je fokus na nekoj drugoj. Ako ti nešto govori da je ženskaroš, vjerojatno si u pravu, jer tvoja ti intuicija neće lagati. Ne želiš biti samo jedna u nizu, svatko zaslužuje bolje od toga. Nije da mu nisi zanimljiva ili super, samo nije spreman vezati se za jednu curu. Nekima je ovo okej, nekima i ne, sve ovisi kako je tebi.

7.Ne ljubiš se dobro, ne izgledaš kako je mislio ili si ga odbila svojim ponašanjem na spoju

Kada nakon vašeg prvog susreta skužiš da se počeo hladiti, moguće da je nešto od ovoga u pitanju. Možda si na slikama izgledala drugačije nego u stvarnosti, ili si na spoju radila greške i to ga je odbilo. Ili ste se poljubili i nije osjetio kemiju ili mu se nije sviđalo kako se ljubiš. I onda vidi da nema smisla nastavljati vaše upoznavanje. U ovakvim situacijama, dečki ti nikada neće dati objašnjenje ili reći razlog zašto vi ipak niste dobra ideja, već će samo nestati. Djetinjasto, znamo, ali to rade.

Pogledajte još:

Psihološki trikovi uz koje možeš provjeriti da li te dečko stvarno voli

Zašto cure uvijek ignoriraju dobre dečke i padaju na one 'zločeste'? Postoji 7 razloga zašto to radimo

Psihološki trikovi uz koje ćeš biti poželjnija dečkima, a da se ne moraš previše truditi

dopisivanje zašto ti se ne javlja razlozi dečko dejtanje ghostanje

Još vijesti