Slika nije pronađena

Ove nedjelje, u četvrtfinale showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” plasiralo se dvanaestero pjevača. To su Bruna Oberan, Ana Opačak i Mateo Resman iz Indirinog tima. Natjecanje nastavljaju i Nina Kraljić, Dino Petrić i Ema Gagro iz Jacquesovog tima. Tonyjev tim će predstavljati Sara Barbarić, Jure Brkljača i Alen Bičević, a Ivanov Iva Gortan, Marin Jurić Ćivro i Elena Stella.

Natjecanje je otvorio Indirin tim, a najviše glasova gledatelja i slušatelja dobile su Bruna Oberan i Ana Opačak iz njenog tima. Bruni toliko mnogo znači prolazak od publike jer ne zna na koji način bi zahvalila na glasovima. Ani je također izuzetno važno da ju je izabrala publika jer je, na kraju krajeva, ona zbog koje je tu i laska joj te je zahvalna na glasovima.

Indira je, iako teško, na temelju večerašnjeg dojma odlučila da natjecanje nastavlja Mateo. Mateu prolazak po izboru mentorice znači da Indira vidi u njemu nešto čega još ni sam nije svjestan. Karlo je ipak ostvario jednu pobjedu večeras. Naime, Radojka Šverko koja je bila gošća Zlatka Turkalja u izravnom prijenosu emisije na 2. programu Hrvatskog radija, ponudila mu je da snime duet, što je naravno prihvatio.

Drugi tim bio je Jacquesov. Gledatelji i slušatelji svojim su glasovima spasili Ninu Kraljić i Dinu Petrića. Nini je večeras i rođendan i ovo joj je bio najbolji dar, a svi u studiju su joj čestitali pjesmom. Prolazak joj znači da može i dalje raditi na sebi te da može otpjevati još jednu, njoj posebnu pjesmu. Dino smatra da je zaista velika stvar što ga je publika prepoznala i presretan je.

Jacques se odlučio za Emu Gagro. Prolazak joj znači još jednu šansu da nastupa u prime timeu pred milijunskim gledateljstvom. Kako je Jacques rekao, presudila je isključivo večerašnja izvedba, a ovo je bila iznimno teška odluka.

Treći tim bio je Tonyjev. Nakon nastupa, publika je najviše glasova dala Sari Barbarić i Juri Brkljači. Sari prolazak znači da je publika zadovoljna zbog čega je sretna. Odabir publike Juri znači da je prenio emociju na više ljudi.

Tony je odabrao Alena Bičevića kojem je to znak da je opravdao svoj nastup. Pravila su takva da samo jednog može odabrati, a Ivu je ohrabrio i pohvalio ju da je veliki profesionalac.

Posljednji tim bio je Ivanov. Gledatelji i slušatelji ostanak u showu osigurali su Ivi Gortan i Marinu Juriću Ćivri. Iva je ugodno iznenađena što ju je publika odabrala, a prolazak joj znači još jednu priliku, novi izazov i novu pjesmu te mnogo zabave. I Marinu prolazak mnogo znači i svjestan je da presuđuje sama izvedba i odabir pjesme, odnosno emocija koju prenese na mentora i publiku.

Ivan je odlučio da natjecanje nastavlja Elena Stella koju jednako veseli prolazak od mentora kao što ju je veselio od publike. Ivan je odlučio srcem, iako smatra da je Mahir sjajan, misli da Elena još mnogo toga može pokazati publici.

Dvanaestero odabranih natjecatelja ima tjedan dana da se pripremi za četvrtfinalnu emisiju koja je na rasporedu u subotu, 11. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20:00 sati.

Do tada “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti srijedom i petkom od 9:35 sati na Drugome programu Hrvatskoga radija.

The Voice koga je spasila publika a koga mentori četvrfinale glasovanje

Još vijesti