Slika nije pronađena
Selena Gomez obradovala nas je jučerašnjom objavom na Instagramu kojom najavljuje drugu sezonu ultrapopularne serije '13 razloga'. Napisala je: 'Njihova priča nije gotova. Druga sezona '13 razloga' stiže uskoro'.

Objavila je i teaser za novu sezonu, a objava već ima skoro 6.5 milijuna pregleda i komentare gledatelja koji jedva čekaju nastavak priče o Hannah. Isti post objavili su i službeni Twitter i Instagram profili '13 Reasons Why', ali s manje odijeka.


The Hollywood Report ujutro je potvrdio da će nova sezona sadržavati 13 epizoda u trajanju od po sat vremena, a bit će objavljena tek iduće godine.
Autor Brian Yorkey 'vratit će se za kormilo', a s njim vjerojatno i Hannah Baker – 'Hannahina priča još nije gotova', rekao je Yorkey za THR u intervjuu objavljenom 2. svibnja.

'Ona je sastavni dio svakog idućeg poglavlja priče i još je uvijek centar radnje', objasnio je. 'Prikazat će posljedice smrti Hannah Baker i početak životnog putovanja prema oporavku ostalih likova iz filma', nastavio je Yorkey.

Kako će Hannah biti prikazana – hoćemo li ju vidjeti iz perspektive drugih likova ili u nekom drugom formatu, još ne znamo. Zasad jedva čekamo čak i informacije o novoj sezoni i 2018. godinu da ju konačno pogledamo.

Loading...
Foto: Netflix/Instagram

M.Z. 
Pročitajte još:

Nova serija s perspektivom: 'Riverdale' po gledanosti slijedi nakon '13 razloga'

Serija koja je drugačija od svega do sada – budi oprezna ako gledaš '13 razloga'

Može li zamijeniti 'Pretty Little Liars'? Sve što trebaš znati o novoj seriji '13 Reasons Why'

hannah 2 sezona 13 razloga Netflix 13 reasons why

Još vijesti