Slika nije pronađena

Fanovi nikako da dočekaju novu sezonu popularne serije '13 razloga', a Netflixje napokon odlučio da je vrijeme da im da uvid u to što će se događati u nadolazećoj sezoni, kako bi ih učinio još nestrpljivijima. Bit će tu prave drame!

Nakon izlaska trailera za novu sezonu serije '13 razloga' nestrpljenje je još dodatno na vrhuncu. Toliko se dugo čekalo na neke informacije o tome što će se događati u novoj sezoni, a sada kada se napokon zna nešto više – svi su iznenađeni, nitko nije bio spreman na toliko drame. Trailerom se najavljuje da se sprema nova doza drame u srednjoj školi Liberty High, a nova sezona donosi i novi zločin koji će se tijekom sezone razvijati i malo po malo razmotavati. Jedna od scena pokazuje dobro nam poznate likove kako stoje u grupi na sprovodu i pitaju se ključno pitanje – Tko je ubio Bryce Walkera?


U ovoj će se sezoni fokus maknuti s do sada glavnog lika i njenog samoubojstva i preseliti na priču i smrt glavnog negativca. 

Netflix je uz trailer objavio i kratak opis koji nekim dijelom otkriva što nas očekuje u trećoj sezoni. Radnja je smještena osam mjeseci nakon zaustavljanja Tylera u počinjenu strašnog djela na Spring Fling plesu škole, a ostala ekipa Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin i Zach pronalaze načine za pomoći Tyleru da se oporavi, ali i nose teret čuvanja ove tajne. No, to ni nije najveći problem koji ih čeka, jer nakon što nestane školska sportska zvijezda Bryce Walker, Clay se nađe na policijskom ispitivanju. Na njega pada zadatak koordinacije cijele grupe, jer svi trebaju paziti što će reći policiji kako ne bi otkrili svoje tajne.

via GIPHY


Pitanje na koje se najviše želi znati odgovor je tko je ubio Bryce Walkera? Može li biti netko iz dobro nam poznate ekipe?

Neće se morati čekati predugo da se sazna. Najavljeno je da nova sezona dolazi na Netflix ovaj mjesec, točnije 23. kolovoza.


Foto: YouTube/ Imdb/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Svi – tinejdžeri, njihove starije sestre i braća, ali i roditelji, trebaju pogledati ovu seriju! Zašto? Zbog ovih 13 razloga

Hoće li serija '13 razloga' biti ukinuta? Zbog jedne brutalne scene gledatelji napadaju Netflix

12 pjesama iz '13 razloga' – slušajte ih dok brojite sate do izlaska nove sezone

tajne serija drama nova sezona 13 razloga Netflix 13 reasons why

Još vijesti