Slika nije pronađena

Teen serija '13 razloga' došla je do svog kraja. Nakon 2 super sezone i 3. koja baš nije najbolje sjela fanovima, sada dolazi četvrta i posljednja sezona. Kada dolazi i što vas očekuje?

Ljubitelji '13 razloga' će se nažalost morati uskoro zauvijek oprostiti od Claya Jansona i Hanne Baker, jer Netflix je upravo najavio da ovo ljeto stiže nova, koja je ujedno i posljednja, sezona. Serija će završiti s 4. sezonom, a koliko su zbog toga tužni fanovi, tužni su i glumci. Netflix je kao najavu nove sezone umjesto trailera za početak objavio kratku montažu klipova 'iza kamere' i završetak snimanja. Glumci u suzama, zagrljeni, uz tužnu glazbu u pozadini...Nova sezona serije stiže 5. lipnja, što je za manje od mjesec dana! Nitko nije očekivao da će se to tako brzo dogoditi. Iako su za sada skrivene informacije o tome o čemu će se točno raditi u ovoj sezoni, ekipa koju pratimo cijelo vrijeme se sprema završiti srednju školu, ali prije nego do toga stvarno dođe, čeka ih još malo drame, opasnih tajni i slomljenih srca. Kao i prošle sezone, i ova će imati 10 epizoda koje traju po sat vremena, a nadamo se da će dati odgovore na sva pitanja koja se gledateljima motaju po glavi. Serija je od početka došla u centar pažnje zbog kontroverznih i osjetljivih tema kojima se bavi, a bila je optuživana i da predstavlja samoubojstvo kao nešto kul.Ako niste pogledali još uvijek treću sezonu, ovdje prestanite čitati jer slijede spoileri. Treća sezona završila (očekivano), napeto. Otkrili smo da su Jessica i Alex ubili Brycea, a oni isto imaju i kopiju kazete na kojoj Bryce priznaje da je silovao Jessicu i Hannu. Monty je također na kraju završio mrtav kada je otišao u zatvor zbog seksualnog napada na Tylera i optužbe da je on ubio Brycea. Osim svih ovih zapleta, na kraju treće sezone nepoznati ribar pronašao je Tylerov pištolj kojeg su se ranije riješili Tony i Clay. Hoće li odvesti policiju do njih ili će netko drugi završiti optužen? Sve će se saznati uskoro!

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Fanovi '13 razloga' su toliko napadali jednu od glumica da je morala obrisati profile na društvenim mrežama

Svi – tinejdžeri, njihove starije sestre i braća, ali i roditelji, trebaju pogledati ovu seriju! Zašto? Zbog ovih 13 razloga

12 pjesama iz '13 razloga' – slušajte ih dok brojite sate do izlaska nove sezone

serija 13 razloga Netflix Četvrta sezona 13 reasons why

Još vijesti