Slika nije pronađena
Netflixova serija '13 razloga' već je podigla puno medijske prašine i

sigurno je jedna od najboljih serija nastalih ove godine, a vjerujemo da

ni i druga sezona, koja će biti objavljena iduće godine, neće

razočarati brojne fanove.

SeventeenEntertainment Weekly

je saznao pikanterije o novoj sezoni, a mi prenosimo zanimljivosti. Najbitnije je da se Hannah Baker vraća, ali više ne u ulozi naratora, nego kao lik i saznat ćemo više o njezinoj prošlosti, koja je intrigantna. 'Nastavit će se i dijalog i razvoj priča koje su započele u prvoj sezoni', rekla je Katherine Langford, glumica u ulozi Hannah.

Jedna od priča koje se nastavljaju bit će silovanje Jessice Davis, tema koja je uvijek aktualna jer seksualno zlostavljanje doživljavaju brojne žene i djevojke diljem svijeta. 'O tome je bitno progovoriti – i ne samo o činu silovanja, nego i o procesu oporavka', nastavlja Katherine.Ekskluzivni producent serije Brian Yorkey rekao je za da će, umjesto Hannah, narator postati netko novi. Vraća se i Clay, kojeg glumi Dylan Minnette. Minnette je zadovoljan uspjehom serije, ali ga je i očekivao – jer prikazuje stvarne probleme i pokreće diskusiju o dosadašnjim tabu temama, koje su, zahvaljujući popularnosti serije, postale svakodnevne i mainstream.

Langford je rekla da joj je serija promijenila život: 'Nakon što sam odglumila ulogu Hannah, osjetila sam potrebu da komuniciram, trudim se oko drugih i obraćam više pažnje na svoje prijatelje', odnosno shvatila je važnost prijatelja.

Foto: Netflix/YouTube/Instagram

M.Z.


Pročitajte još:

[VIDEO] Zvijezde serije '13 razloga' u škakljivoj situaciji - Miles Heizer i Brandon Flynn su gej?

Službeno je: Snima se druga sezona '13 razloga' - pogledajte što nas sve čeka!

Serija koja je drugačija od svega do sada – budi oprezna ako gledaš '13 razloga'

hannah 2 sezona pikanterije 13 razloga Netflix 13 reasons why

Još vijesti