Slika nije pronađena

Je li uopće moguće da postoji netko tko nije još uvijek čuo za seriju 'Sex Education'? Malo je vjerojatno. Ova je serija odjednom došla, osvojila sve i sada nakon svake sezone fanovi s nestrpljenjem iščekuju hoće li dobiti još.

Službeno je potvrđeno da Netflixova serija 'Sex Education' dobiva novu, treću, sezonu! Svi koji ju prate su  se sigurno tome jako nadali jer je prošla završila dosta napeto. Ovo je jedna od onih serija koje su istovremeno i komične i poučne. Iako je tinejdžerska serija, gledaju ju svi jer nije teško uvući se u Otisov svijet i probleme s kojima se susreće. Snimanje ove nove sezone je trebalo početi još prije nekoliko mjeseci, ali je zbog korone sve odgođeno, ali stvari bi se trebale krenuti događati ove godine. Tako je vjerojatno da ćemo morati čekati malo dulje nego inače da stignu nove epizode, ali bit će sljedeće godine sasvim sigurno.

Još jedna velika vijest koja se odnosi na novu sezonu je da dolazi novi dodatak u glumačkoj postavi, netko iz Harryja Pottera! Iako bi se prvo poveselili i pomislili da će to biti netko kao Harry ili Ron, ali stiže Lucius Malfoy. Točnije, glumac Jason Isaacs. On će glumiti starijeg brata gospodina Groffa, uspješnog čovjeka koji nije ni malo skroman niti zatvoren. Ono što se još zna je da ćemo i dalje gledati sva ostala lica na koja smo navikli, nitko neće nestati, ali da će doći tri nova lika, od kojih je jedan ovaj Jasonov. O radnji se ne zna previše, ali može se pretpostaviti da će u fokusu biti iznenadna trudnoća Otisove mame Jean, ali i izbrisana izjava ljubavi koju je Otis poslao Maeve, a koju ona neće nikada čuti. Ili barem za sada.

Sada kada znamo sve ovo, tko jedva čeka novu sezonu?

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Nabacio je čak 4 hinta: Redatelj najavljuje što će se događati u petoj sezoni 'Riverdalea'!

Neće se snimati nove sezone iako je bilo najavljeno: Dvije popularne serije otkazane zauvijek – zbog korone!

TOP LISTA: Najbolje teen serije od 2010. do danas - koja je bila najbolja serije svake od tih godina?

serija nova sezona Teen serija Netflix sex education

Još vijesti