Slika nije pronađena

Zna se često dogoditi da neka nova serija koja se pojavi oduševi apsolutno sve, onda na opće veselje dođe druga sezona i ona bude užas, a na trećoj se već pitamo kako su mogli tako zeznuti stvar. S ovom serijom to nije slučaj.

Barem za sada, s prve dvije sezone nije razočarala, a nadamo se da će se to i nastaviti jer upravo je najavljeno da treća sezona dolazi vrlo brzo. Netflixova serija 'Sex Education' je jedna od novijih serija za koju ćeš jako teško naći negativnu recenziju, jer stvarno je dobra i drugačija. Još je prije godinu dana najavljeno da treća sezona dolazi, a sada se napokon zna i točan datum. Bit će to ove jeseni, 17. rujna.

Pravi trailer koji će nam otkriti što očekivati u novoj sezoni izašao je još prije godinu dana, kao najava nove sezone. Otis se upušta u svijet casual seksa, Eric i Adam postaju službeno par, a Jean je trudna! Događaju se i neke promjene u njihovoj srednjoj školi jer dolazi nova ravnateljica, Aimee otkriva feminizam, Jackson se zaljubljuje, a tu je i izgubljena govorna poruka koju je Otis ostavio.

Vraćaju se stari glumci, ali dolaze i neka nova lica koja tek trebamo upoznati. Kao i do sada, sezona neće imati hrpu epizoda, već samo njih 8. Nisu htjeli otkriti previše toga što možemo očekivati u novoj sezoni, ali i ovih par informacija je dovoljno da jedva čekamo rujan. Ako još niste pogledali ovu genijalnu seriju, taman imate vremena do jeseni nadoknaditi i pogledati prve dvije sezone.

Pogledajte još:

Serije koje imaju hrpetinu epizoda: Ove imaju toliko sezona i epizoda da ćeš imati što gledati cijelo ljeto

Popularna teen serija o seksu koja je dala neke korisne lekcije: Ovih 7 nije loše zapamtiti

Nova serija koja prikazuje svijet deset godina nakon pandemije oduševljava! Dobiva samo pozitivne kritike

serija nova sezona Netflix treća sezona sex education

Još vijesti