3

Toliko dobrih serija je izašlo od 2010. do danas, ali neke su više zapele za oko gledateljima i osvojile ih. Ako ne znaš koju seriju sljedeću gledati, ovdje možeš pronaći 10 prijedloga serija koje su ti možda promakle, a nisu trebale.


Svatko će imati svoje kriterije po kojima će odrediti koja mu je serija dobra, a koja ne, ali ovo su neke od onih o kojima se pričalo i o kojima se još uvijek priča i koje su osvojile hrpe i hrpe ljudi. Ove su serije koje su svaka svoje tematike, a zajedničko im je što su sve namijenjene za teen publiku. Pogledaj u nastavku koje su to serije i jesi li već sve odgledala ili neku tek trebaš staviti na svoju listu.


M.T.

2010 – Pretty Little Liars

Prije 10 godina nije još izlazilo toliko novih serija koliko danas, ali jedna koja je startala sa svojom prvom sezonom tada i koja je od prve epizode privukla gledatelje je \'Pretty Little Liars\'. Serija je nastala po knjigama Sare Shepard, a ima čak 7 sezona! I to 7 napetih sezona koje će te držati prilijepljenom za ekran satima. Baš kada pomisliš da znaš što se događa i tko je tzv. A koji radi probleme, odjednom dođe najluđi twist i sve ispadne drugačije. I tako stalno ispočetka.

serijateen serije2010novotop listanajbolje

36.193
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!