2

Koja bi bila tvoja tajna koja bi na vidjelo izašla na najgori mogući način, tako da te Gossip Girl iznenadi i objavi je na svom blogu? Jedno je sigurno, ne bi bilo ništa dobro.

Gossip girl je opasna i bez milosti. Na njenom blogu se mogu naći svi, i to iz razloga o kojima ne bi ni sanjali. Baš kada misle da dobro sakrivaju svoju tajnu, ona bude objavljena. U dobrom broju slučajeva to na kraju postane i pravi skandal. U kakvom bi skandalu ti bila glavni lik? Riješi kviz i saznaj po kojem bi skandalu ti postala poznata. Jer nešto se takvo mora dogoditi kako bi te Gossip girl zamijetila.

Foto: Imdb

Pogledajte još:

KVIZ: Jesi li stvarno u duši dobra osoba? Ili baš i ne?

KVIZ: Da je život film, koju bi ulogu ti igrala? Glavni lik ili nebitni sporedni lik?

KVIZ: Jesi li se zagrijala za pogrešnog dečka?

Riješi i ti kviz!

Za rješavanje kviza moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun.

kviztestzabavaskandalgossip girl

Komentari

dajjmispinaat

dajjmispinaat

09.12.2020.

ZABRIJALA SI S DEČKOM OD SVOJE BFF. Ti si tipična Serena. Nisi loša osoba, ali se jednostavno povremeno znaš naći u situacijama zbog kojih izgledaš kao grozna osoba. Ljudi često ne razumiju zašto radiš to što radiš, iako ti imaš skroz dobra obrazloženja. Neki bi rekli da si čudna, ali ti znaš da samo zato što nisi kao svaka druga cura u školi ne znači da si bezveze, već suprotno, da si jedinstvena. Imaš svoje ja i nije te briga što će itko drugi misliti o tebi.

Marijaa9

Marijaa9

29.03.2021.

POSVOJENA SI. Nitko ovako nešto nije očekivao! Svi su mislili da su tvoji roditelji tvoji pravi roditelji, čak ni ti nisi znala za ovo. A onda od nigdje, Gossip girl ima informacije koje dokazuju suprotno. Tvoja je sreća što si toliko snalažljiva da ćeš ovako nešto u tren oka okrenuti u svoju korist. Nema te situacija iz koje se ti ne znaš izvući i iz nje dobiti najbolji mogući rezultat. Osim što si snalažljiva, jedna od tvojih najvećih osobina je i da si prava dobrica koja nikome ne može ništa zamjerati predugo.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.889
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!