Emily in Paris

Emily će u novoj sezoni izgledati malo drugačije. Ne lošije, samo drugačije. Svakome nekada treba promjena, a Netflix je u novim fotkama otkrio par stvari iz nove sezone.

Činilo nam se da toliko dugo čekamo na treću sezonu 'Emily in Paris', kao da nikada neće niti izaći. Sve nas je razveselilo kada je Netflix objavio nove fotke iz treće sezone serije. Nije iznenađenje da će izaći treća sezona, jer već je najavljeno da sigurno stižu i treća i četvrta, ono što je iznenađenje je promjena u izgledu glavnog lika.

Game of Thrones i The Crown Najskuplje serije svih vremena: Top 10 u koje je utrošeno najviše novaca po epizodi

Emily uvijek izgleda tako stajliš i odjeća joj je ponekad vrckava i zabavna. Sigurno bi puno cura vrlo rado uzele koji komad, ili sve, iz njenog ormara. Na novim fotkama, Emily izgleda malo drugačija. Promijenila je frizuru! Nova Emily ima šiške – i stoje joj još bolje nego stara frizura.

 

 

Outfiti koje nosi su i dalje bomba! Hoće li nastaviti biti u ljubavnom trokutu između Cama i Alfieja, čini se da hoće, jer na fotkama se pojavljuju obojica i izgleda kao da se tu nešto događa. Kada ćemo stvarno i saznati što se događa, ne zna se. Još nije najavljen datum kada nova sezona izlazi, a nije stigao niti trailer. Jedino što se za sada zna je da Emily ima šiške i da se vraćaju svima nam dobro poznati likovi i glumci.

Bridgerton Serija 'Bridgerton' prepuna je grešaka – nema tko nije primijetio ovih 8 u prve dvije sezone

Netflix serija emily in paris treća sezona nova sezona foto

Još vijesti