Slika nije pronađena

Premijera predstave Cijeli svijet je pozornica svakim danom sve je bliže. Ekskluzivne izvedbe zakazane su za 23. i 30. listopada, u 10:00 i 12:45, a okupit će brojna poznata lica hrvatske scene. Organizatori su danas otkrili još jednu zanimljivu informaciju  - Luki Vidoviću i Atomic Dance Factoryu pridružit će se prekrasna Viktorija Novosel, pobjednica prošlogodišnjeg Supertalenta Nove TV!

Ekipa koja se okupila oko predstave daje naslutiti da ovaj show neće biti nezapažen. Uz sudjelovanje mlade Viktorije, koja se proslavila fantastičnim izvedbama skladbi Josipe Lisac i Jadranke Stojaković, u realizacijiu predstave uključeni su Luka Vidović, umjetnički voditelj Teatra Prestige, Atomic Dance Factory, naša popularna plesna skupina pod umjetničkim vodstvom Saše Krnetića i vrsna kostimografkinja Jadranka Tomičić.

Viktorija Novosel trenutno snima svoj prvi album koji će objediniti desetak izuzetnih skladbi, u za nju specifičnoj interpretaciji, a sudeći po interesu publike bit će to jedan od traženijih albuma ove godine. U predstavi će izvesti jednu od poznatih evergreena Edith Piaf, a organizatori najavljuju da tu nije kraj iznenađenjima!

Kako se Edith Piaf uklapa u, po svemu sudeći, neobičan show Cijeli svijet je pozornica, najbolje je provjeriti uživo!  U više od sat vremena odlične glazbe i zabave za cijelu obitelj, predstava će sve prisutne podsjetiti kako je bitno njegovati temeljne vrijednosti kao što su važnost učenja i kontinuiranog napretka te kako se upornim radom može doći do uspjeha. Značenje modernog, neobičnog, poučnog ali i cool showa prepoznao je i Ured gradonačelnika koji je odlučio poduprijeti ovaj jedinstveni projekt.


Ulaznice

Manja količina ulaznica za premijeru i pretpremijeru  je u slobodnoj prodaji pa požurite na ovlaštena prodajna mjesta Eventima i ulaznicama razveselite vašu obitelj!  Pretpremijera i premijera zakazane su za nedjelju, 23. listopada s početkom u 10:00 i u 12:45, a za one koji ne uspiju nabaviti svoju ulaznicu za 23.10. u prodaji je i sljedeći  termin 30. listopada, u 10:00 i 12:45.

Ulaznice možete kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima ili putem www.eventim.hr. Velika akcija povodom početka školske godine omogućuje vam kupnju ulaznica po cijeni od 40 kuna do 9. listopada, a nakon tog datuma cijena iznosi 60 kuna. Sjedalice nisu numerirane, a djeca do 5 godina imaju besplatan ulaz ukoliko sjede u krilu roditelja.

Viktorija Novosel predstava Cijeli svijet je pozornica

Još vijesti