Slika nije pronađena

Naša najpopularnija hip hop skupina radi punom parom! Već mjesecima uvježbavaju koreografije za show Cijeli svijet je pozornica, a ovog će tjedna od 13. do 16. listopada predstavljati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u hip-hopu, breakdanceu i electric boogieju. Natjecanje se odvija u Grazu u organizaciji Međunarodne Plesne Organizacije (IDO), a u konkurenciji je čak 4500 plesača iz cijelog svijeta!

Atomic Dance Factory

Atomic Dance Factory, pod vodstvom koreografa Saše Krnetića, posebna je plesna skupina sastavljena od 14 plesača. Grupa se isključivo bavi urbanim plesnim stilovima kao što su hip-hop, break dance, locking i popping, a u kategorijama hip hopa višestruki su državni prvaci. Široj javnosti skupina je poznata po nastupima na Supertalent showu Nove TV gdje je plesačkim vještinama oduševljavala i žiri i gledatelje.

Za svjetsko natjecanje pripremili su koreografiju na poznatu skladbu Rekvijem za snove Clinta Mansella. Kako skupina kaže, nemaju visoka očekivanja jer u natjecanja ulaze skromno znajući kakva ih konkurencija čeka, no nadaju se da će kombinacijom drugačije glazbe, zanimljivih kostima i intrigantne priče u koreografiji zapeti za oko sucima i ostvariti neki rezultat, kao što su ostvarili i 2009. godine na Europskom prvenstvu u Kopru! Tada je Hrvatska po prvi puta u povijesti imala predstavnike u finalu.

Trenutno smo rastrgani obavezama, radimo na pripremi predstave, probama za prvenstvo i dr., no u grupi vlada velika euforija zbog narednih tjedana koji nas čekaju. Poželite nam sreću!“,  izjavio je Saša Krnetić, umjetnički voditelj Atomic Dance Factorya.

Cijeli svijet je pozornica

Njihovu fenomenalnu plesnu energiju i zanimljive koreografije možete pogledati uživo za dva tjedna, u plesno - iluzionističkom showu Cijeli svijet je pozornica, nastalu u suradnji s Teatrom Prestige Luke Vidovića.

Raspored predstava:

23. listopada

Premijera: 10:00

Pretpremijera: 12:45

30.listopada

1. Predstava: 10:00

2. Predstava: 12.45

Ulaznice za obje predstave su u slobodnoj prodaji na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima ili putem www.eventim.hr.

Pročitaj još...
Viktorija Novosel gošća u seriji 'Cijeli svijet je pozornica'
'Cijeli svijet je pozornica' - iluzionističko-plesni show

predstava Atomic Dance Factory