Slika nije pronađena

Već je poznato kako je predstojeća turneja norveške teen pop senzacije u rekordnom roku rasprodala velike arene u zemljama Skandinavije i ostatka Europe, a fanovima u Hrvatskoj i regiji od objave događaja bilo je jasno da će svoje ulaznice morati osigurati na vrijeme, kako ne bi ostali bez njih. No, interes za koncert premašio je dvoranske kapacitete Aquariusa, pa se seli u Malu dvoranu Doma sportova.

 


Premještaj koncerta u Dom Sportova odlična je vijest za one koji još nisu nabavili svoje ulaznice! Sada će još više fanova imati priliku vidjeti svoje idole uživo te uživati u planetarno popularnim plesnim hitovima petnaestogodišnjih blizanaca, Marcusa i Martinusa.

Ovo će biti njihova prva europska turneja, Moments Tour 2018, nazvana prema najnovijem, istoimenom albumu. Osim toga, izdali su svoju biografiju 'Vår Historie', najavili puštanje dugometražnog dokumentarca o svom životu, pripala im je čast nastupiti na dodjeli Nobelove nagrade za mir i nedavno su izdali novi singl 'Remind Me', koji je u kratko vrijeme polučio veliki uspjeh.


Dane do njihovog nastupa počeli smo odbrojavati, a do tada najsretniji fanovi imaju priliku osvojiti ulaznice za koncert, ali i druženje sa svojim idolima!

Za više informacija o M&M i njihovoj Moments turneji posjetite marcusandmartinus.com. Važno je naglasiti da sve do sada kupljene ulaznice vrijede bez obzira na promjenu lokacije održavanja koncerta, a ulaznice se i dalje mogu kupiti na svim Eventim prodajnim mjestima i putem linka http://bit.ly/2hNaeTL.


Foto: PR/YouTube

M.Z. / PR

Provjeri još...

WOW Marcus i Martinus dolaze u Zagreb - tko definitivno ide na koncert?

Teen pop senzacija koja je osvojila svijet dolazi u Hrvatsku!

koncert dom sportova Marcus & Martinus moments tour 2018

Još vijesti