Slika nije pronađena

Podsjetimo, Teen385 vam je u suradnji s organizatorom podijelio dvije ulaznice za koncert, a osvojila ih je Maja Poljarević. Maja je na koncert povela svoju sestru, a o dojmovima pisala na svojem blogu.


'Program je započeo prikazivanjem kratkog filmića o gradovima koje će posjetiti tijekom turneje te o gradu u kojem se trenutno nalaze! Zatim je počelo odbrojavanje 10 sekundi do njihova izlaska na pozornicu, a koncert su započeli jednim od svojih prvijenaca 'Elektrisk!', napisala je Maja.

Pohvalila je njihovu koreografiju i scenu, a naročito je se dojmio biografski film o dečkima koji je bio uvertira u središnji dio koncerta... Tako je brojna publika mogla vidjeti Marcusa & Martinusa u svakodnevici – što rade prije nastupa, kod kuće, u slobodno vrijeme, s tatom... Istaknuli su da su velika podrška jedno drugome i da samo zajedno mogu prebroditi sve strahove, a nakon projekcije su izašli samo njih dvojica i gitarist. 'Uz pratnju gitare su otpjevali pjesmu 'Without you', što je bilo jako emotivno i rasplakala sam se', iskreno je priznala Maja.


Tek tada su izveli svoje najveće hitove – 'Girls', 'Make You Believe In Love', 'Like It Like It', 'Dance With You', 'Never'...

Jedna od cura je dobila priliku popeti se na pozornicu kada su izvodili pjesmu 'First Kiss' – dvanaestogodišnjakinja je, naravno, bila izvan sebe od šoka, baš kao što bi svaka cura bila...


Sve u svemu, dečki su izazvali opću pomamu. Osim što su rasprodali koncert, u multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu su potpisivali albume ogromnom broju obožavatelja i obožavateljica uz vrisku i suze radosnice okupljenih.


Kasnije su dokazali i da znaju igrati nogomet i da prate hrvatske igrače – s velikim uzbuđenjem su stigli na trening U-16 momčadi Dinama s kojom su odradili zanimljivo druženje
. S mladim igračima su odigrali challenge pogađanje prečke, utakmicu na mini golove, a na kraju i izvodili jedanaesterce.Čini se da 'Moments' turneja nije mogla bolje proći... Jeste li i vi stekli isti dojam?

Foto: PR/Lukša Marotti/Boris Podobnik/Privatna arhiva Maja Poljarević/YouTube

M.Z./ OnlyMaja.blogspot.hr


Provjeri još...

NAGRADNA IGRA Osvoji dvije ulaznice za rasprodani koncert Marcusa & Martinusa!

Tinejdžeri koji su zaludjeli Hrvatsku – Marcus i Martinus koncert će 27. ožujka održati u većem prostoru

WOW Marcus i Martinus dolaze u Zagreb - tko definitivno ide na koncert?

koncert moments tour 2018 dojmovi Marcus & Martinus

Još vijesti