Grše

Reper Grše, čije je glazbeno ime odjeknulo kroz domaću hip-hop scenu, donosi svježu dozu uzbuđenja i glazbene inovacije. Njegov najnoviji singl „Fantazija" predstavlja ne samo energičan glazbeni iskorak već i najavu velikog događaja u njegovoj karijeri - solo koncerta u zagrebačkom Domu sportova. Proživljavajući uspon na vrh glazbenih ljestvica, Grše oduševljava publiku i najavljuje dolazak novog studijskog albuma, čije iščekivanje sve više raste među obožavateljima.

Svojim dosadašnjim hitovima poput „Mamba", „Sip" i nedavno osvojenim prvim mjestom na Billboard Croatia Song listi s pjesmom „Mamma Mia", Grše je postao neizostavno ime u domaćoj hip-hop sceni. Njegova glazba redovito dominira glazbenim listama, a albumi „Tilurium" iz 2019. i „Platinum" iz 2021. dodatno su potvrdili njegov glazbeni utjecaj.

Nova pjesma već ima pozitivne komentare!

Triljski reper Grše, koji je nedavno postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste s hitom „Mamma Mia", uzbuđeno najavljuje svoj najnoviji singl i najveći solo koncert do sada. Spot za singl „Fantazija" snimljen je u Milanu, a pjesma je plod suradnje s glazbenicom i autoricom Miach, s kojom je nedavno ostvario uspješnu suradnju u pjesmi „Led". Ovaj energičan singl nosi prepoznatljivi producentski potpis Mihovila Šoštarića Lockrooma i Elmara Žerića El Maara, a za atraktivan videospot iz Milana zaslužni su Luka Matković i Ana Cindrić. Grše najavljuje da je „Fantazija" samo uvod u njegov novi studijski album koji se trenutno nalazi u finalnoj fazi priprema, a očekuje se da će biti objavljen do kraja godine.

Bliži se najveći solo koncert!

Ponosan na postignute uspjehe, Grše najavljuje svoj najveći solo koncert koji će se održati u zagrebačkom Domu sportova 10. veljače. Izražava zahvalnost svojoj publici na podršci te obećava nezaboravan glazbeni spektakl. Ulaznice za koncert već su dostupne u pretprodaji putem online platforme Core Event, po cijeni od 12 eura, te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old i Rockmark. Za one koji se odluče kupiti ulaznicu na dan koncerta, cijena će iznositi 15 eura. Organizator ovog glazbenog događaja je yem. Zagrebački Dom sportova bit će poprište nezaboravne glazbene večeri kojom će Grše proslaviti svoj uspon na vrh glazbene scene. Svi ljubitelji njegove glazbe imaju priliku doživjeti Fantaziju uživo i biti dijelom jedinstvenog glazbenog doživljaja.

Svi znakovi upućuju na to da će Grše nastaviti ostvarivati vrhunske glazbene uspjehe i ostavljati neizbrisiv trag na domaćoj glazbenoj sceni. Fantazija koju Grše stvara ne samo da je prisutna u novom singlu već će zasigurno zavladati i na velikom koncertnom spektaklu koji s nestrpljenjem iščekuje njegova vjerna publika.


 

Grše fantazija dom sportova koncert mamma mia sip Miach

Još vijesti