Slika nije pronađena

Marcus & Martinus su prvo koncert trebali održati u prostorima kluba Aquarius, zatim je preseljen u Malu dvoranu Doma sportova, a sada je 'prerastao' i njihove kapacitete! Ulaznice za koncert totalno su rasprodane, ali mi imamo dvije samo za tebe!

Nakon što su rasprodali Ljubljanu, sasvim je logično da je jednaki interes pokazao i Zagreb. Podsjetimo, dečki imaju samo 15 godina, a iza njih je već pozamašna glazbena karijera. Izdali su čak četiri albuma, svoju biografiju, najavili puštanje dugometražnog dokumentarca o svom životu, a pripala im i je čast nastupiti na dodjeli Nobelove nagrade za mir.


U Zagrebu nastupaju 27. ožujka u 19 sati, a sve informacije o njihovoj turneji 'Moments Tour 2018' možeš pronaći na službenoj internetskoj stranici marcusandmartinus.com.

A ako ih želiš čuti uživo, za tebe imamo dobru vijest! Imamo dvije ulaznice! Sve što trebaš je napisati nam koga bi volio/voljela povesti na koncert i zašto baš tu osobu, a najkreativniji odgovor po odabiru redakcije osvojit će ulaznice. No, da ne bi bilo (pre)jednostavno, u istoj poruci obavezno nam nabroji tri pjesme Marcusa & Martinusa, kako bismo bili sigurni da ulaznice idu u ruke pravih Mmersa (ako ih još ne znaš, odgovore pronađi u linkovima ispod 'Provjeri još...'). I nemoj zaboraviti napisati nam i svoje podatke – ime i prezime, adresu i broj mobitela!

Igramo se do petka, 23. ožujka u 15 sati – tada ćemo objaviti sretnog dobitnika koji ima priliku svoju pratnju odvesti na jedan od najvećih teen koncerata godine! Povedi svoju frendicu, frenda, simpu, dečka, curu, mamu, tatu, brata...

Odgovor nam pošalji na službenu e-mail adresu info@teen385.com, na naš Facebook ili Instagram. Čekamo te!Imamo dobitnicu! Dvije ulaznice za koncert je osvojila Maja Poljarević! Čestitamo!

Foto: PR

M.Z. / PR

Provjeri još...

Tinejdžeri koji su zaludjeli Hrvatsku – Marcus i Martinus koncert će 27. ožujka održati u većem prostoru

WOW Marcus i Martinus dolaze u Zagreb - tko definitivno ide na koncert?

koncert dom sportova nagradna igra Marcus & Martinus moments tour 2018