Slika nije pronađena

Selenina veza s The Weekndom (pravo ime: Abel Tesfaye) ju zaista proganja u posljednje vrijeme - nikako se riješiti starih kostura iz ormara!

Ne samo da je izazvala malu svađu s njegovom drugom bivšom, Bellom Hadid, ranije ovog mjeseca, ali sada se čini da će se Selena ponovno morati pozabaviti starom vezom je se ona sprema zauzeti središnju pozornicu. Naime, Abel će možda objaviti pjesmu o Seleni. Iako su Selena i Abel raskinuli prije više od dvije godine nakon deset mjeseci veze, on je očito konačno spreman pjevati o tome. Pjevač je u ponedjeljak objavio fotku na Instagramu s opisom: 'Jesen počinje sutra navečer', za koju mnogi pretpostavljaju da je najava nove glazbe.


Međutim, postaje još zanimljivije kada posjetite web stranicu Američkog društva skladatelja, autora i izdavača (ASCAP). Tamo možete vidjeti da je The Weeknd registrirao naslov pjesme - 'Like Selena'.


Teško je zamisliti o kakvoj bi se pjesmi radilo osim o Abelovoj bivšoj djevojci. Zanimljivo je, međutim, da The Weeknd ne objavljuje pjesme o svojoj drugoj bivšoj, Belli, s kojom je izlazio puno duže. Najvjerojatnije su, ipak, The Weeknd i Selena danas u boljim odnosima, s obzirom na to da su prekinuli prije dvije godine i imali vremena za preboliti to. U međuvremenu, Bella i The Weeknd upravo su prekinuli usprkos nedavnom pomirenju i možda je rana još uvijek previše svježa da bi mogao objaviti pjesmu o tome.


Bilo kako bilo, nadamo se da će 'Like Selena' biti objavljena čim prije, a u međuvremenu možete uživati u pjesmi 'Heartless'. Izgleda da je zaista najavljivao novu pjesmu na Instagramu, ali nismo bili te sreće da se radilo o pjesmi 'Like Selena'. Radi se o drugom njegovom najnovijem uratku, objavljenom prije samo četiri sata – uživajte!Foto: YouTube Screenshot/ YouTube/ Ascap Screenshot/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Selena je preboljela Justina? Poljubila se na pozornici s jednom pjevačicom – i stavila zajedničku tetovažu

Oprez, drama na vidiku! Netko je napravio remiks Selenine i Justinove pjesme - postao je viralan

[FAIL] Selena Gomez je isprobala poznati beauty hack za kosu - nije impresionirana!

pjesma like selena celebrity drama Selena Gomez The Weeknd glazba

Još vijesti