Slika nije pronađena

Nakon što je Selena objavila ne jednu, već DVIJE nove pjesme o svom bivšem Justinu Bieberu, Internet se rasplamsao pokušavajući dešifrirati svaki stih da otkrije što se zapravo događalo u toj burnoj vezi. 


E! je razgovarao s pouzdanim izvorom o Bieberovim osjećajima u vezi Seleninih novih pjesama, posebno njezinim prvom singlom 'Lose You to Love Me'. U toj pjesmi Selena je prozvala Biebera zbog toga što je nastavio dalje s Hailey samo dva mjeseca nakon što je okončao svoju vezu s njom - 'Odbio si me, a sad se to vidi / Za dva mjeseca si nas zamijenio / Kao da je to lako'.

Baldwin i Bieber ne žele objavljivati nikakve javne odgovore na pjesme. 'Naravno da su Justin i Hailey čuli Seleninu novu pjesmu i oboje pokušavaju ne reagirati na njezine riječi koje se odnose na Justina', objasnio je izvor za E!. 'To nije idealno za Hailey, ali ona razumije kreativni proces pisanja glazbe i da je Justin imao prošlost. Justin je u potpunosti prešao na novo poglavlje svog života i razumije da je Seleni dopušteno da ima vlastito razmišljanje o prošlosti. Tako i Justin i Hailey žele da Selena bude sretna', dodao je.


Hailey je u početku nenamjerno pokrenula malu dramu kad su obožavatelji Selene Gomez ugledali da je na svom Instagram Storyu objavila kako sluša pjesmu od Summer Walker 'I'll Kill You', minutu nakon što je objavljen prvi singl od Selene. Smatrali su to prijetnjom Seleni, ali je Hailey kasnije negirala da je to imalo veze s pjevačicom. Nekoliko sati kasnije, Selena je pozvala svoje obožavatelje da ne gnjave Hailey. 'Ne podnosim kad žene gaze druge žene', rekla je na svom Instagram Live-u. 'I nikad to neću podržavati. Stoga, molim vas, budite ljubazni prema svima. Nije važno kakva je situacija. Ako ste moji obožavatelji, nemojte biti nepristojni ni prema kome, molim vas', dodala je. Bieber i Baldwin nisu objavljivali ništa 'sumnjivo' otkad je izašla Selenina druga pjesma. Bieber je podijelio video od svog brenda Drew House, a Hailey je objavila neke Instagram Storyje o jesenjem lišću.


Ryan Seacrest, voditelj na kiss.fm-u, odlučio je zaroniti dublje i pitati Selenu o svemu tome. Tijekom razgovora sa Selenom u emisiji 'On Air with Ryan Seacrest' spominje riječi pjesme, rekavši kako vjeruje da ponekad vidjeti nekoga kako kreće dalje sa životom nakon što je s vama prekinuo može biti teže od samog prekida, a čini se da se i Selena slaže.Kasnije je Ryan pitao Selenu kako se osjeća s obzirom na reakcije ljudi na njezine vrlo osobne stihove. 'Ne znam, Ryan', rekla je. 'Ali mislim da sam zato toliko dugo čekala da na neki način iskažem ono što osjećam, jer mislim da je u tome i stvar. Uvijek ću biti iskrena prema ljudima. Možda nisam pretjerano brbljava o tome cijelo vrijeme, ali ovo je način na koji mogu izraziti osjećaje. Oni se ovdje pretvaraju u umjetnost', objasnila je Selena. 'Ove dvije pjesme za mene obilježavaju zaokruživanje i završavanje jednog poglavlja života', rekla je. 'I ostatak albuma govori samo o tome gdje sam sada i kamo idem. Prema mom mišljenju, to su sjajne pjesme, ali najbolje sam spremila za kasnije', dodala je.

Komentar na Seleninu novu pjesmu dala je Taylor Swift u intervjuu za Zanea Lowea. Ona je pjesmu 'Lose You to Love Me', nazvala najboljom stvari koju je Selena ikad napravila. 'Prošla je kroz toliko toga. Gledala sam kako joj se toliko toga događa u njezinom životu i imala sam mjesto u prvom redu tijekom svega toga, i tako sam ponosna na nju', dodala je Taylor. Na upit od Zanea o tome Selenu su svladale emocije kad se prisjetila kako je Taylor bila tu za nju tijekom svega. 'Bila je frustrirana kad sam ja bila frustrirana, bila je tužna kad sam ja bila tužna', rekla je.

Foto: Instagram Screenshot/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Selena Gomez novom pjesmom sve rasplakala! Posvećena je Justinu Bieberu – u to nema sumnje

Selena Gomez i bivši član 1D-a potaknuli glasine o dejtanju, a onda im fotku lajkao netko ttly neočekivan

Selena Gomez otkrila da je bila zaljubljena u Colea Sprousea! Njegova reakcija je presmiješna...

Reakcija celebrity pjesme singl Taylor Swift Justin Bieber Selena Gomez Hailey Baldwin glazba