Slika nije pronađena

Selena Gomez upravo je zaradila svoj prvi hit br.1 na Billboardovoj ljestvici 'Hot 100' za pjesmu 'Lose You to Love Me', baladu o završetku veze.

Otkako je pjesma izašla, Selena je otvoreno razgovarala o tome kako ju je inspirirala njezina prošlost, toksične veze, ali zapravo niti u jednom trenutku nije službeno imenovala o kome se pjesma radi. Ipak, fanovi nagađaju da je riječ o njezinom bivšem dečku Justinu Bieberu zahvaljujući nekoliko dobro postavljenih referenci u pjesmi.
Glazbeni producent Andy Wu za vas ima pravi remiks pjesme 'Lose You to Love Me'. Kako je Elle izvijestio, remiks je spojio Seleninu pjesmu i jedan od Justinovih najpoznatijih hitova 'Sorry' za koji obožavatelji već dugo nagađaju da se radi o Seleni - istina je malo složenija. Ali bez obzira na inspiracije iz stvarnog života, Andyjev remiks je i lijep i smirujuć, budući da Selena i Justin naizmjence prepričavaju kako je veza skrenula s putanje.
Obožavatelji su već prilično zaljubljeni u ovu glazbenu poslasticu, a komentari na YouTubeu kreću se od: 'Ovo doslovno zvuči kao da slušam obje strane priče. Seleninu i Justinovu', do komentara poput: 'Ovo je doslovno najbolji remiks koji sam ikad čuo'.

Poslušaj pjesmu u nastavku...Foto: YouTube Screenshot/ YouTube/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

[FAIL] Selena Gomez je isprobala poznati beauty hack za kosu - nije impresionirana!

Otkrij kako su Justin i Hailey reagirali na Seleninu novu pjesmu – i što ona kaže o svemu tome?!

Selena Gomez novom pjesmom sve rasplakala! Posvećena je Justinu Bieberu – u to nema sumnje

pjesma Justin Bieber Selena Gomez Remiks Viralno video

Još vijesti