Slika nije pronađena

Pet mjeseci ga nije bilo na Twitteru, a onda kada se vratio objavio je prečudnu poruku. Fanovi su bili izvan sebe, nagađali što je htio reći, a iznenađenjima tu nije bio kraj. Danas je izašla nova pjesma, kao i spot za nju.

Nakon što nekog celeba dugo vremena nema na nekoj društvenoj mreži, svi očekuju da će sljedeća objava biti nešto dramatično ili neka velika novost. Harry Styles je imao malo drugačiji tok misli. Nakon što ga gotovo pola godine nije bilo na Twitteru, sada se vratio, a svi su očekivali neku šokantnu objavu – najavu turneje, poruku fanovima ili neku šaljivu primjedbu na to što ga toliko dugo nije bilo, ali ne. Harry se vratio s objavom u koju je jednostavno napisao 'Do'.


Fanovi su doživjeli blagi slom živaca, jer nikome nije bilo jasno što sad to znači. Nagađanja su krenula, a najčešće se odnosilo na dešifriranje objave kao najave za neku novu pjesmu ili čak i novi album.I oni koji su to pretpostavili su bili u pravu! Prije 4 sata izašla je nova pjesma 'Lights Up', kao i spot za nju. U novom spotu Harry pleše polugol okružen hrpom djevojaka i dečkiju – video za koji nitko nije bio spreman.


Prošle je godine otkrio da radi na novom albumu, a ova bi pjesma mogla biti najava za njegov izlazak.

Foto: YouTube/ YouTube printscreen/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Mora promijeniti frizera: Harry Styles drastično skratio kosu, a dio fanova ne može vjerovati

[OMG] Harry Styles komentirao ponovno okupljanje One Directiona! Svi osim jednog člana su ZA

Nećete vjerovati s kim je Harry Styles zaplesao na koncertu od Ari! A što je tek imao na sebi LOL

spot lights up novo Harry Styles glazba twitter

Još vijesti