Slika nije pronađena

Vratila se Taylor i to u svakom smislu! Objavila je novu pjesmu i spot za nju, a osim toga, vratila se i svom starom stilu.

Svi kojima je nedostajala 'stara' Taylor Swift, sada će doći na svoje. Nakon što je tjednima na svojim društvenim mrežama objavljivala misteriozne slike za koje su mnogi pretpostavili da se radi o odbrojavanju, sada je izašla tajna. Nova pjesma i novi spot! Uvod je to u predstavljanje sedmog albuma, koji će biti skroz drugačiji od prošlog. Zadnji put je Taylor svoje fanove iznenadila malo mračnijim izdanjem, a na ovom se vraća pozitivi i zaraznim pop ritmovima. Barem ako je suditi po ovoj prvoj pjesmi.


Nakon tjedana i tjedana odbrojavanja, danas je izašla pjesma 'Me', koja je suradnja s Brandonom Uriem, pjevačem benda Panic! At The Disco.

Pjesma je mala lekcija o tome da treba voljeti sebe, a spot je prepun šarenila i slatkoće. Čak se na samom početku pojavljuju i Taylorine preslatke mace.

Da se Taylor ostavila mračnijeg razdoblja naglasila je odmah u prvim kadrovima spota. Zmija koja joj je bila simbol na prošlom albumu, sada se odmah na početku raspršila u hrpu šarenih leptirića.


Pjesma je objavljena prije nekoliko sati, a već je sada spot pogledalo preko 18 milijuna ljudi, a ta brojka raste munjevitom brzinom iz minute u minutu.

Foto: YouTube printscreen/ YouTube/ Instagram

M.T.

Održana dodjela iHeartRadio nagrada - Taylor Swift se obratila hejterima, a Ari je oduševila nastupom

Taylor Swift bez kočnica – najveća, najiskrenija i necenzurirana otkrića iz njezinog pisma fanovima

OMG Činila se čudnom, ali baš ovoliko... Zayn Malik otkrio kako putuje Taylor Swift!

Pogledajte još:

pjesma spot novo me Taylor Swift

Još vijesti