Slika nije pronađena

Svi pričaju o teen drami 'Ginny & Georgia' koju se čak naziva i Netflixovim 'Gilmore Girls'. Radi se o seriji koja prati samohranu mamu i njeno dvoje djece, od kojih je u fokusu tinejdžerica Ginny. Serija je zabavna i stvarno super, ali ako se Taylor pita, i seksistička.

Taylor ne prihvaća dobro šale na svoj račun, a posljednja ju je baš dobro naljutila. Na Netflix je došla nova teen drama 'Ginny & Georgia', a ljudi su se već navukli. S obzirom da ima svega 10 epizoda, može se pogledati u tjedan dana ili čak par ako nemaš ništa drugo za raditi. Zanimljiva je i nije problem pogledati nekoliko epizoda za redom. Svi koji vole Gilmorice, ovo će im vjerojatno biti dobro, ali naravno, nije ni blizu ove legendarne serije. Svakako se isplati pogledati.No, ono zbog čega je serija posljednjih dana u fokusu je jer je na nju komentar bacila i Tay Tay, i to ne dobar komentar. Izgleda da joj je netko spomenuo (ili ju je i sama bingeala) da se i ona spominje. U posljednjoj epizodi prve sezone Ginny i njena mama imaju raspravu o vezama jer mama misli da je njena kći doživjela svoj prvi prekid. Ginny u jednom trenu nabaci komentar 'Što tebe briga? Ti mijenjaš dečke brže nego Taylor Swift', jer njena je mama poznata po tome da stalno mijenja dečke. Taylor je ta usporedba baš dirnula.

Javila se na Twitteru i kratko komentirala što misli: 'Hej Ginny & Georgia, 2010. je zvala i želi natrag svoju lijenu, duboko seksističku šalu. Što kažete na to da prestanemo omalovažavati žene smatrajući ovo s*anje smiješnim.(...)'

Na Taylorin komentar redatelji/scenaristi serije nisu za sada ništa odgovorili, a ovo nije prvi put da se Taylor javlja jer netko javno priča o njenom ljubavnom životu od prije nekoliko godina.

Pogledaje još:

Za neke nostalgija, a za druge otkrivanje novih serija: Top 10 teen serija iz 90-ih i 2000-ih godina

Dodjela jedne od najvećih filmskih nagrada: Evo koji su filmovi i serije apsolutni pobjednici

Ženski likovi iz filmova na koje se trebamo ugledati: Ovih 8 su prava inspiracija curama

Reakcija komentar serija novo Taylor Swift Netflix ginny & georgia

Još vijesti